Heti TOP: idegesítik a maguktól elinduló videók a Facebookon? Itt a megoldás

Heti TOP: idegesítik a maguktól elinduló videók a Facebookon? Itt a megoldás

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Ma kezdik el bekapcsolni: mindenki megkapja a Skype legmenőbb funkcióját

A Microsoft fejlesztésével a Skype amolyan személyi tolmácsként közel valós időben fordítja beszédünket és szöveges chatelésünket, amikor más nyelven beszélő emberrel társalgunk a programban. Magyarul egyelőre csak a szöveges fordítás működik, de hat más nyelv között már lehet használni a gépi tolmácsot.

Így kapcsolhatja ki a Facebook idegesítő újítását

Néhány kattintás után végre ismét rend és nyugalom lesz a facebookos üzenőfalon: nem indulnak el automatikusan a videók, nem fogy a havi mobilnetes keret.

Ha Samsung TV-je van van, jobb ha tud róla: a Volkswagen-botrányhoz hasonló trükközést emlegetnek

A Volkswagen-botrány kiváltó okához hasonló trükközéssel vádolja a Samsungot egy kutatócsoport. A szakembercsapat azt állítja: a Samsung tévékészülékei a hivatalos tesztek során jóval kevesebb energiát fogyasztanak, mint aztán a valódi, mindennapi használat közben.

Egy agyafúrt magyar felhasználó rájött, miért áll le mostanában annyiszor a Facebook

Önnek is gyanús, hogy három héten belül harmadjára állt le a Facebook? Netán az is feltűnt, hogy nincs a telefonján térerő, ha a konyhában lévő radiátor mellett áll 37 centire, ott a kis asztalka előtt? Amíg ön ezen mélázik, egy szemfüles magyar felhasználó "mindenre rájött".

Hihetetlen baki: 12 dollárért árulták a Google keresőjét, és valaki meg is vette

A Google olyan feledékeny volt, hogy aprópénzért lehetett megvásárolni a piacvezető kereső webcímét. Nem csak a lehetőség állt fenn, valaki meg is vette a domaint, amelynek beállításaihoz rövid ideig hozzá is fért.