Idén először nyit az Apple: az iPhone-ok bemutatását a Twitteren is élőben közvetítik

Idén először nyit az Apple: az iPhone-ok bemutatását a Twitteren is élőben közvetítik

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nyitott az Apple a Twitter felé, és idén először követhető majd nyomon az almás cég idei legnagyobb hardvereseménye, a Gather Round rendezvény a tweetelős platformon.

Az eddigieknél jóval nagyobb közönséget érhet el az Apple azzal a döntésével, hogy a Twitterre is streameli a szeptember 12-i nagy bemutató eseményeit. A streaming lehetőségek kiterjesztése – mutat rá a The Verge – nem most kezdődött, már a WWDC-n történteket is lehetett figyelemmel kísérni Chrome-mal, illetve Firefoxszal (korábban az asztali gépek használói csak a Safarival vagy a Microsoft Edge-dzsel érhették el az eseményeket).

A jelenlegi értesülések szerint az Apple az élő adást azon az enyhén szólva is nevetséges Twitter-fiókján sugározza, amelyre eddig még nem kerültek ki tweetek, csupán fizetős hirdetések futottak rajta. Most viszont már magát az eseményt hirdeti az almás cég.

©

Amennyiben érdekli, hogyan lehet egyéb platformokon is figyelni, hogy mi is történik szeptember 12-én (magyar idő szerint 19 órakor) Cupertinóban, a Seve Jobsról elnevezett színházteremben, akkor kattintson erre a linkre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.