Újabb képek kerültek elő az elérhető árú, de meglepően jó specifikációjú telefonról

Újabb képek kerültek elő az elérhető árú, de meglepően jó specifikációjú telefonról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem telik mindenkinek csúcstelefonra, de szerencsére a megfizethető áru szegmens is kínálhat meglepően jó specifikációkat. Erre a most készülő Moto G7 az egyik jó példa. A telefonról újabb – renderelt – képek szivárogtak ki.

2013-ban jelent meg az első Moto G készülék, és azóta már jócskán kibővült a család. Idén már érkezett egy családtag (Moto G6), azonban egyre többet hallani már az utódról, a Moto G7-ről. Legutóbb a Mr Gizmo blog jóvoltából szivárogtak ki képek (sajtó renderelések) a készülékről, megerősítve a korábbi képeket és értesüléseket.

A Moto G7 is csepp alakú notchot kapna, ezzel növelnék a kijelző-területet. A hátlap üvegből készülne, és a hátoldalon vízszintes elrendezésű duplakamera (16 + 5 MP) lenne, illetve ide kerülne az ujjlenyomat-olvasó is, méghozzá a jól ismert M logóba ágyazva. A szelfikészítő 12 MP-es lehet. A korábbi renderelések még ezüstszínűben mutatták a telefont, most viszont fekete színben látható.

©

A Mr Gizmo blog azt is tudni véli, hogy a Moto G7 lehet a gyártó első olyan G-szériás telefonja, amelyik támogatni fogja a Qi vezeték nélküli töltést. Hallani még 6”-es full HD+ kijelzőről, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészletről, 4 GB RAM-ról, 64 GB natív tárhelyről, 3500 mAh-s akkuról és Android 9 Pie operációs rendszerről.

A megjelenési idejéről egyelőre kevés az információ, a legtöbben év végére vagy legfeljebb a jövő év első negyedévére tippelnek. Az árát 270-280 dollár (76 ezer–80 ezer forint) körülire taksálják.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások