Egész hónapban ingyen játszhat a 13 ezres új Call of Duty legizgalmasabb részével

Egész hónapban ingyen játszhat a 13 ezres új Call of Duty legizgalmasabb részével

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Merészet lépett a Call of Dutyt kiadó Activision: a hónap végéig ingyenessé tették a Black Ops 4 legnépszerűbb játékmódját.

Az ismert videojátékok kiadói gyakran hirdetnek ingyenes időszakot, vagyis olyan napokat, amikor a program fizetés nélkül is kipróbálható. Olyan viszont csak nagyon ritkán fordul elő, hogy valamelyikkel akár egy egész hónapon át ingyen játsszon az ember, márpedig az Activision most ilyen akciót hirdetett.

Az amerikai cégóriás az új Call of Duty, a Black Ops 4 kapcsán döntött úgy, hogy a szokásosnál hosszabb ideig tartó kedvezményben részesíti a felhasználókat. Ennek értelmében április 2-től egészen április 30-ig fizetés nélkül lehet nyüstölni a játékot, de csak a Blackout nevű részt. Ennél viszont semmilyen megkötés nincs, mindenki annyit játszik vele, amennyit akar – míg a próbahónap véget nem ér.

A szokatlan kedvesség persze nem csak úgy van: a játékhoz most érkezett meg egy nagyobb tartalmi frissítés, az Alcatraz, az Activision pedig azzal, illetve az ingyenes időszakkal próbál még több vásárlóra szert tenni.

Ha kipróbálná, nincs más dolga, mint a vonatkozó alkalmazásboltokból letölteni az ingyenes klienst. A kedvezmény PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4 konzolokra, tehát minden platformra érvényes.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások