Csinált egy speciális telefont a Samsung, ami később még nagyon sokat érhet

Csinált egy speciális telefont a Samsung, ami később még nagyon sokat érhet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Samsung a korábbi hagyományokhoz hűen ezúttal is készített egy limitált szériás telefont a közeledő nyári olimpiai játékok tiszteletére.

Talán kevesebben tudják, de a Samsung már igen régóta támogatói az olimpiai játékoknak. Egész pontosan 1998 óta szerepel a nevük a szponzorok listáján, és a jelenlegi szerződésük szerint ez 2028-ig nem is fog megváltozni. A cégnek ehhez kapcsolódóan már hagyomány, hogy az olimpiai játékokhoz közeledve egy különleges, limitált szériás mobilt is kiadnak – számolt be róla a GSMArena.

A választás ezúttal a Galaxy S10+-ra esett, amit a tervek szerint Galaxy S10+ Olympic Games Edition néven dobnak majd piacra. A prizmafehér készülék hátoldalán ott lesz a tokiói olimpia logója is. Ez azonban csak az egyik különlegesség, amivel a dél-koreai cég készül, az okostelefon mellé ugyanis egy szintén az olimpiai logóval ellátott Galaxy Buds is készül.

©
©

A mobilból összesen 10 000 darabot lehet majd megvenni, átszámítva nagyjából 291 ezer forintos áron. Japánban. Arról ugyanis egyelőre nincs hír, hogy a távol-keleti országon kívül máshol is megjelentetnék a készüléket.

Mivel ez egy speciális változat lesz, és meglehetősen alacsony darabszámmal állt elő a Samsung, így a készülék ára a későbbiekben minden bizonnyal felfelé kúszik majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások