Fontos alkotóelem hiányozhat a Galaxy Note10-ből

Fontos alkotóelem hiányozhat a Galaxy Note10-ből

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nemrég kikerült a netre egy kép, amin állítólag a Galaxy Note10 képernyővédője szerepel, és ez jóval többet árulhat a telefonról, mint elsőre gondolnánk.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Samsung nagyjából másfél hónap múlva, augusztus 7-én rántja majd le a leplet az idei év másik csúcsmobiljáról, a Galaxy Note10-ről, illetve annak nagyobb változatáról, a Note10 Próról. Az elmúlt hónapokban már több információi is napvilágot látott a készülék lehetséges paramétereit illetően, és valószínűleg így lesz ez még az elkövetkezendő hetekben is. A legújabb pletyka azonban még az eddigieknél is nagyobb lázban tartja a rajongókat.

A mindig megbízható információiról ismert szivárogtató IceUniverse egy Twitter-bejegyzésben írt arról, hogy a nemrég napvilágot látott képernyővédők kialakítása nem véletlenül foglalhatja el majd az egész előlapot. Ennek oka ugyanis, hogy a mobilban állítólag nem lesz majd hangszóró, helyette a Sound on Display (SoD) technológiát vetheti be a Samsung. A SoD lényege, hogy a kijelzőt használja hangkeltőként, ezzel váltva ki a klasszikus "hangszórót" a telefonból. Ehhez hasonló megoldást használ a Huawei is a P30 Pro, valamint az LG a G8 ThinQ esetében.

Hogy mindebből mennyi lesz a valóság, azt egyelőre nem lehet tudni, de ha igaznak bizonyul a híresztelés, akkor a Note10 (és a Note10 Pro) lehet a Samsung első (két) olyan készülék(e), amelyet ilyen technológiával látnak el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások