Ha Samsung telefonja van, most figyeljen: ezek a mobilok kapják meg a nagy Android 10-frissítést

Ha Samsung telefonja van, most figyeljen: ezek a mobilok kapják meg a nagy Android 10-frissítést

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több országra vonatkozó frissítési tervek kikerültek már a Samsungtól. Ezek a dátumok felénk is mérvadóak lehetnek abban, melyik készülékre mikor érkezik meg az operációs rendszer sok újdonságot tartalmazó új verziója, az Android 10.

A 2020-as év a Samsungnál nemcsak az új okostelefonok/táblagépek érkezéséről szól majd, hanem arról is, hogy a meglévők mikor kapják meg az Android jelenlegi legfrissebb, 10-es verziószámú változatát. Ezzel kapcsolatban adtak már infót arról, hogy a kínai és az indiai felhasználók mikor örülhetnek majd a frissítésnek, egy Reddit-felhasználó viszont most arról írt, hogy a briteknél mi lehet majd a menetrend.

Ezek szerint a a 2018-as és 2019-es csúcskategóriás készülékek legkésőbb január végéig kapják majd meg az Android 10-re épült One UI 2.0 felületet. Ez praktikusan

jelenti.

Némi eltérés mutatkozik például az izraeli ütemtervhez képest, ahol a Galaxy S9-re csak áprilisban érkezik majd meg a frissítés. Bár a fenti lista egyelőre nem a magyar felhasználókra vonatkozik, a britek listája jó alapul szolgálhat arra, hogy a hazai Samsung-tulajdonosoknak mikor érkezhet meg az Android 10.

Ha értesülni szeretne a magyar felhasználókra vonatkozó fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.