Schumacher felesége: "Haladunk!"

Schumacher felesége: "Haladunk!"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár Michael Schumacher állapotával kapcsolatban továbbra is megy a titkolózás, nagyon úgy tűnik, hogy a síbalesetet szenvedett hétszeres Forma–1-es világbajnok rajongótáborának van oka a bizakodásra. Erre enged következtetni egyetlen apró mondatocska, amelyet a német legenda neje, Corinna ejtett el egy múlt hét végi, Svájcban tartott eseményen.

Mint ismeretes, Corinna Schumacher hétfőn a Bild című bulvárlap címoldalán kötött ki, mégpedig annak apropóján, hogy megjelent egy svájci lovassport-eseményen, ahol hosszú hónapok óta először mosolyogni látták. Egy német női magazin, a Neue Post állítólag beszélt is a hétszeres Forma-1-es világbajnok nejével, aki férje állapotát illetően nagyon röviden, ám reményt keltően nyilatkozott.

Michael Schumacher
©


„Haladunk előre. Lassan, természetesen, de legalább haladunk” – felelte állítólag Corinna Schumacher a lap kérdésére, ám mást – ahogyan arra számítani lehetett – nem árult el.

A tavaly decemberi síbalesetét követően Schumacher hónapokon át feküdt mesterséges kómában egy grenoble-i kórházban. A klasszis menedzsere, Sabine Kehm június közepén jelentette be, hogy Schumi már nincs kómában és a franciaországi kórházból átszállították egy svájci klinikára, hivatalos információ viszont azóta sem érkezett a pilóta állapotával kapcsolatban.

Az utóbbi napokban a Schumacher-ügy elsősorban amiatt szerepelt a világsajtóban, hogy kiderült: a 45 esztendős, visszavonult sportoló orvosi aktájának egy része illetéktelen kezekbe került és megpróbálták eladni azt különféle újságoknak. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, amely még nem zárult le.