hvg.hu Itthon

Nagykövet kerestetik: ki tudná bemutatni Orbán végtelen nagyvonalúságát?

Orbán Viktor szerint a Hungary Helpsen keresztül Magyarország „rengeteg pénzt, embert és eszközt” juttatott már a menekültválságban érintett, segítségre szoruló területekre. Most utazó nagykövetet keres a kormány, aki idehaza és külföldön kommunikálhatná a program sikereit. Vannak tippjeink, kik lennének alkalmasak a feladatra.

hvg.hu Itthon

Havi másfél milliót keres a fideszes Zsiga Marcell

Már nem parlamenti és nem is önkormányzati képviselő a fideszes Zsiga Marcell, de egy havi másfél millió forinttal járó állami állásra így is szert tett - derült ki az RTL Klub Híradójából.

hvg.hu Itthon

Zsiga Marcell veszített Tóta W. ellen

Felmentette a bíróság Tóta W. Árpádot, a hvg.hu szerzőjét a Zsiga Marcell által indított perben. A miskolci alpolgármester a házvásárlásának körülményeire és utcájának aszfaltozására reflektáló publicisztika miatt tett feljelentést. Zsiga Marcell fellebbezett, a per másodfokon folytatódik.

hvg.hu Itthon

Zsiga Marcell perel aszfaltozásügyben

Személyes meghallgatással kezdődött szerdán a peres eljárás, amelyet Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő, Miskolc alpolgármestere kezdeményezett Tóta W. Árpád, a hvg.hu újságírója ellen.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Miért legyen ő tisztességes?

Nos, ha Zsiga Marcell lopott pénzből vette a házát, abban nincs semmi meglepő. Ez persze rosszindulatú feltételezés, de hát a jóindulatúakat Zsiga Marcell nem igyekezett táplálni. Ő már ennek a rendszernek a gyermeke, ez emelte pozícióba. Úgysem terítik ki.

MTI Itthon

Nem indul vagyonnyilatkozati eljárás Zsiga Marcell ellen

A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért – kormánypárti szavazatokkal – úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást – közölte hétfőn újságírókkal Rubovszky György, a testület KDNP-s elnöke.

MTI Itthon

Zsiga Marcell vagyonnyilatkozatáról jövő héten döntenek

Határidőre válaszolt Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő a vagyonnyilatkozatával kapcsolatos kérdésekre, az Országgyűlés mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottsága jövő heti ülésén dönt, elfogadja-e azt - mondta a testület elnöke, a KDNP-s Rubovszky György.

Dezső András Itthon

Így magyarázza Zsiga Marcell a házvásárlást

Zsiga Marcell fideszes parlamenti képviselő vagyonnyilatkozataiból nem derül ki, milyen forrásból tudta megvenni tavaly októberben a miskolctapolcai házát - írta a Blikk. Utolértük és megkérdeztük a politikust.

hvg.hu Ingatlan

Blikk: miből vett 40 milliós házat a fideszes képviselő?

Negyvenmillió forintért árulták azt a házat, amelybe nemrég Zsiga Marcell fideszes képviselő költözött, de vagyonnyilatkozatából nem derül ki, hogy miből futotta erre, írja a Blikk, ezért a napilap vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez az Országgyűlés mentelmi ­bizottságánál.

hvg.hu Itthon

Utólag szavazták meg Zsiga Marcell utcájának felújítását

Utólag megszavazták Zsiga Marcell miskolci alpolgármester utcájának felújítását - közölte a Blikk. A lap korábban írt arról, hogy a fideszes politikus háza előtti útszakaszt nem sokkal azután hozták rendbe, hogy oda beköltözött, ráadásul a beruházás nem volt betervezve a város büdzséjébe.

MTI Itthon

"Kriza Ákos háza előtt egyetlen méter aszfalt nem épült"

A miskolci önkormányzat Fidesz és KDNP frakciójának vezetői szerint nem igazak azok a vádak, amely szerint a város polgármesterének háza előtt út épült volna - hangzott el a két frakcióvezető szerda esti sajtótájékoztatóján.

1 2

A címlapról ajánljuk