Tóth Richárd Itthon

Kispesti abszurd: nagy pénz, kis foci, semmi rögbi

A Budapest Exiles zsinórban másodszor lett magyar bajnok, ők adják a magyar válogatott gerincét is. Ez azonban senkit sem hat meg. Egy közös, MLSZ-es és kispesti pályafelújítás miatt könnyen lehet, hogy távozniuk kell otthonukból, és pálya nélkül maradnak. A foci legyőzheti a rögbit.

hvg.hu Gazdaság

Sípályával lesz az igazi a csillaghegyi strand?

Közbeszerzést írt ki a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei (BGYH) Zrt. sípálya, valamint focipálya építésére, üzemeltetésére a csillaghegyi strand területén. Ezeket havi 686 millió forintért adnák koncesszióba 15 évre – fedezte fel az Átlátszó.hu.

hvg.hu Gazdaság

Ezek az ingatlanok a nagy focilázat várták

Sportpályát tessék! Eladó sportlétesítmények között válogattunk, ha valakinek a nagy fociőrület közepette kedve támad használaton kívüli futballpályát venni, itt körül is nézhet. De vigyázat, még az egyszerű sportpályákat sem szántóföldáron adják, nem beszélve az összetettebb "komplexumokról"!

hvg.hu Itthon

Újabb focipályák épülnek Felcsúton

Újabb 2,25 milliárd forintnyi társasági adó vándorolt Felcsútra, ahol újabb focipályákra, biztonsági rendszerre, buszra és traktorra költik a pénzeket.

Szlavkovits Rita Itthon

Villanypásztor-háború szakította ketté a falut

Azt, hogy micsoda sebeket képes felszakítani egyetlen földdarab elpályáztatása is, jól illusztrálja egy korábbi focipálya vitatott odaítélése a nemzeti parkos földpályázatokon keresztül, ami mára teljesen megmérgezte egy csongrádi település mindennapjait. A villanypásztor-háborún abszurditása miatt akár mosolyogni is lehetne, ha az érintettek nem lennének ennyire elkeseredettek.

MTI Sport

Két év múlva nyithat az új Albert Stadion

Fürjes Balázs reméli, hogy jövőre elkezdődhet az új Albert Stadion építése, amely 12 milliárd forintból valósítható meg, és leghamarabb a 2013-as év őszi idényére, optimálisabb esetben 2014 tavaszára készülhet el. A budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos hétfőn, a Digi Sport televíziós csatorna Reggeli Start című műsorában beszélt erről.

hvg.hu Itthon

Focipálya épült a cigánytelepen

Az elkészült 15x25 méter méretű füves pálya új színfolt a lelakott környezetben. A fiatalok már alig várják, hogy rúghassák rajta a labdát, pedig arra még néhány hetet várni kell. A fűnek gyökeret kell ereszteni, ezért most locsolással telnek a napok. A völgyön átfolyik egy patak, annak a vize kiválóan alkalmas a locsolásra. Szivattyút is vásároltak, amihez az áramot a telep utolsó házából biztosítják. Abban lakik Pókos Arzén, aki vállalta a pályagazda szerepét.


A címlapról ajánljuk