Majka: Szijjártó megígérte, hogy felterjeszti a meglátásaimat

Majka: Szijjártó megígérte, hogy felterjeszti a meglátásaimat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A rapper elárulta, miről beszélgettek a külügyminiszterrel.

Hétfő este óta nyitott a kérdés, miről beszélgethetett Majoros “Majka” Péter rapper Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel, hiszen erről a beszélgetésről a tárcavezető még egy képet is megosztott. Tovább nem kell várni, ugyanis Majka elárulta a Telexnek:

“Az elmúlt egy évet beszéltük ki zeneipari szempontból. Elmondtam neki, hogy én hogy láttam az elmúlt egy évet, és szerintem hogyan lehetne segíteni ennek az iparágnak, ami nehéz helyzetbe került a járvány miatt” - mondta.

Majka elmondása szerint több zenekarral és menedzsmenttel beszélt róla, milyen lépésekre lenne szükség ahhoz, hogy segíteni tudjon a kormány, és ezeket beszélték át.

“Azt az ígéretet kaptam, hogy a meglátásaimat felterjeszti a megfelelő szervekhez és személyekhez, mert a részükről is van egy olyan cél, hogy szeretnének segíteni ezen az ágazaton” - mondta, hozzátéve, hogy ő nem tartja ördögtől valónak a szakmai diskurzust a kormány képviselőjével annak ellenére sem, hogy szokta kritizálni a döntéseiket.

A találkozóról megkérdeztük a minisztérium sajtóosztályát is, de nem egyelőre nem válaszoltak.

Majka: Életek múlnak a hülyeségen, úgyhogy a hülyéket el kell küldeni a fenébe

Majoros Péter rapper/műsorvezető hirtelen a koronavírus-járvány egyik arca lett, aki a maga stílusában ment neki az álhírterjesztőknek, miközben hitelesen bemutatta, mit él át egy fertőzött - hiszen heteken át maga is küzdött a kórral. Szerinte Müller Cecília is ilyen nyersen magyarázna néha, csak neki nem szabad. Interjú.

Hozzászólások