Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Sznob dolog-e egy sörvacsora? Lehet, hogy flancos helyen 14 ezerért igen, másutt 3300-ért már nem? A Főzdefeszt szervezői április közepén hármas sörpremiert, és antisznob sörvacsorát hirdettek a Zappa Caféba. Mivel nem vagyunk sznobok, elmentünk, hogy jól sörbevacsorázzunk pár ezer pénzből. Most mondjuk a magunkét.
Egy 49 éves moszkvai férfi nyerte meg az első ízben Moszkvában megrendezett feketekaviár-evő bajnokságot.Nem egészen 90 másodperc alatt evett meg fél kilónyi, a nemzetközi piacon 5000 dollárt (1,13 millió forintot) kóstáló kaviárt.
Az elmúlt hetekben sok mindent kipróbáltunk. Spóroltunk, böjtöltünk, dőzsöltünk, megettük a maradékot is. Ezen a hétvégén próbálkozunk. Paleolit menüvel. Azt mondják, egészséges.
Kézműves sajtok és borok foglalják el a terepet április 21-én a Gerbaud Házban, ahova a Slow Food Central Budapest és a Terra Hungarica várja a gasztrománokat.
Az Egyesült Királyságban nemcsak a vidéki udvarokban, de a városi kertekben is egyre több tyúk kapirgál. A britek hobbiállatként is előkelő helyre sorolják őket.
Ha nem is kísértet járja be várost és vidéket, de Hasbeszélő elindult, hogy ezentúl rovatunk magyar hangjaként, szellemiségünk, s értékrendünk jegyében töltekezzen. Felbukkanása bárhol, bármikor várható. Különös ismertetőjele, hogy pont olyan, mint bármely mindenkori vendég. A tányérból felnézve érdekli minden, amit egy vendég észrevehet. Ezúttal: Gepárd és Űrhajó.
A legtöbb családban hosszú hétvégék ürügyén testes túlélő készleteket halmoznak fel. Aztán már a hűtőt sincs kedvük kinyitni, amiben ott förmed rájuk az ünnepi fogásokból maradékká lefokozódott holmi. Mit kezdjünk vele?
Ha április 14-én reggel komoly tekintetű, felmálházott urakat és hölgyeket látnak a Dreher Sörgyárak főbejárata körül, ne lepődjenek meg: nem a sörforradalom tört ki, csak a Magyarországi Sörcikk Egyesület 20., jubileumi találkozójára igyekeznek a kiállítók. A kisebb-nagyobb csomagok pedig a bemutatásra, csereberére szánt sörereklyéket rejtik.
Februárban Torkos Csütörtök, márciusban Dining City Étterem Hét, most áprilisban: TableFree Éttermi Napok – mega akciók a vendéglátóhelyeken, amelyeknek a többsége az év során rendre meghirdeti a saját kedvezményes napjait is.