szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Magyar Televízió vasárnap (július 24-én) 13:30-kor élőben közvetíti a Moto GP brit futamát a legendás motor és autóverseny pályáról, a Donington Parkból - áll a köztelevízió sajtóközleményében.

A világbajnoki pontversenyt Talmácsi Gábor vezeti - holtversenyben az olasz Mattia Passinivel - a 125 cm3-s kategóriában. A világbajnoki címre esélyes magyar versenyző, Talmácsi Gábor ötödször versenyez ezen a pályán, s eddigi doningtoni teljesítményei alapján joggal remélhető győzelme.

Az 50 perces gyorsasági motoros világbajnokság futamának közvetítését Lányi Tamás szakértő és Mezei Dániel, az MTV sportriportere kommentálja.

MTI/hvg.hu Kult

Az MTV közvetíti a szombati Live8 koncertet

A Magyar Televízió közvetíti a július 2-án az Afrika megsegítésére meghirdetett Live 8 jótékonysági koncertet. Szombat délután 3 órától – a kezdéstől – egészen hajnali kettőig láthatják a nézők a nemzetközi színpadokon történő eseményeket, felváltva a két csatornán.

MTI/hvg.hu Média

Talmácsi is belefér az MTV új műsorstruktúrájába

Sikeresnek nevezte a közszolgálati televízió nyári műsorstruktúráját az MTV műsorokért felelős alelnöke keddi sajtótájékoztatóján. A köztévé a BBC-től vásárolt dokumentumsorozattal indít ősszel, előtte pedig elkezdi közvetíteni Talmácsi Gábor motorosfutamait.

MTI Média

Minősítik az MTV arcait

Szeptembertől nem jelenhetnek meg a Magyar Televízió (MTV) adásaiban azok a képernyős arcok, akiknek a teljesítménye nem üti meg a szükséges szakmai színvonalat.

MTI Média

Új fociműsort indít "Korner" címmel az MTV

Korner - Első a foci címmel hetente jelentkező labdarúgó-magazint indít a Magyar Televízió, a műsor elsődleges célja az utánpótlás-nevelés rendszeres bemutatása - jelentette be Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője a budapesti Podmaniczky palotában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.

MTI Itthon

Az MTV 90 perces Gyurcsány-Orbán vitát javasol

A Magyar Televízió levélben tett javaslatot Gyurcsány Ferenc kormányfőnek és Orbán Viktor Fidesz-elnöknek az általuk tervezett nyilvános vita menetére. Eszerint várhatóan pénteken a két politikus 90 percben vitázna egymással - közölte Csorba Mária, az MTV pr-menedzsere. A miniszterelnök elfogadta az MTV feltételeit.

A kormány március 16-ig meghosszabbította a veszélyhelyzetet

A kormány március 16-ig meghosszabbította a veszélyhelyzetet

Eloltották a balatoni nádtüzet, 120 hektáron leégett a berek

Eloltották a balatoni nádtüzet, 120 hektáron leégett a berek

Mitől és mennyire lehet ma okos egy otthon? Kipróbáltuk a Xiaomi rendszerét

Mitől és mennyire lehet ma okos egy otthon? Kipróbáltuk a Xiaomi rendszerét