szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A budapesti strandokon idén bevezetett "Strandváró Napok" pozitív tapasztalatai...

A budapesti strandokon idén bevezetett "Strandváró Napok" pozitív tapasztalatai alapján született a döntés: ki kell próbálni, van-e igény a fürdőre. (A "Strandváró Napok" akcióban hétfőtől szombatig minden nap féláron lehet belépőt venni egy-egy strandra.) Pünkösdfürdő még kedvezőbb feltételekkel várja a vendégeket: ez lesz ugyanis Budapest legolcsóbb fürdője. A felnőttek 1000 Ft-ért, a gyerekek pedig 600 Ft-ért válthatnak jegyet a hét minden egyes napján. További kedvezményt kap egy négytagú család: az ő belépőjük 2600 Ft, vagyis az egyik gyerek ingyen strandolhat. Az egyik legszebb fővárosi fürdőhely a strandszezon végéig várja a vendégeket.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. vezetése tisztában van azzal, hogy a fürdőhely újbóli megnyitása üzleti kockázattal jár. A következő másfél hónapban felmérik a vendégforgalom alakulását, és ha a strand ilyen feltételek mellett is veszteségesnek bizonyul, akkor fontolóra kell venni a jövőjét. Pünkösdfürdőt két évvel ezelőtt azért zárták be, mert több tízmilliós veszteséget termelt. Látogatottsága a felújítások nyomán sem nőtt, pedig 2003-ban a medencéket modern vízszurő és vízforgató berendezésekkel szerelték fel, és élményelemeket is beépítettek. A strandra ennek ellenére naponta csak átlagosan tizenegyen látogattak ki, miközben a fürdőhely befogadó képessége mintegy ezerötszáz fő. A parkosított strandon egyébként minden adott a kellemes fürdőzéshez: három, 24 fokos medence várja a
vendégeket.

A Gellért fürdőben is különleges kedvezményeket kapnak a vendégek szeptember végéig a felújítási munkálatok okozta kellemetlenségek miatt. A jegy mellé kapnak egy kupont, amely feljogosítja oket egy félárú masszázsra vagy egy ingyen alkoholmentes koktélra a kinti medencéknél.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hosszabb életet ígérő csodaszert reklámoztak Merkely Béla nevével, feljelentés lett a vége

Hosszabb életet ígérő csodaszert reklámoztak Merkely Béla nevével, feljelentés lett a vége

Blokkolja az olasz hatóság a gyerekeknek a TikTokot, miután meghalt egy 10 éves lány

Blokkolja az olasz hatóság a gyerekeknek a TikTokot, miután meghalt egy 10 éves lány

Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai

Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai