szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A mesterséges Pálma sziget ikonja lett a hotel, amelyben 1373 szoba, 166 lakosztály, 17 étterem és bár, 65 ezer...

A mesterséges Pálma sziget ikonja lett a hotel, amelyben 1373 szoba, 166 lakosztály, 17 étterem és bár, 65 ezer tengeri élőlényt felvonultató akvárium, delfin show és élménypark várja a vendégeket.

A szálloda hihetetlen  aprólékossággal kidolgozott díszítései az ezeregy éjszaka meséinek világába viszi a látogatókat. Valóban mesés lehet azok számára, akik megtehetik, hogy kifizetik egy éjszaka árát, ami 13 ezer font (közel 4 millió forint!). A szobák a Perzsa öbölre, illetve a Pálma szigetre néznek. Egy lakosztály 300 négyzetméter alapterületű, külön személyzettel, komornyikkal, séffel, konyhai mosogatóval. A vendégek kényelméről 3500 fős személyzet gondoskodik.

A szálloda előtere is különleges, harminc méteres belmagasságával, háromezer kézzel készített üvegberakással. A folyosók tíz méter magas üvegfalán keresztül az akváriumokban élő 250 fajta halat csodálhatja meg a sétáló, köztük cápákat, angolnákat, rájákat. Az akváriumban víz alatti folyosókon lehet végigsétálni és a naponta többször megrendezett delfinshow nemcsak bemutató, mert a vállalkozó kedvűek együtt úszhatnak ezekkel a barátságos állatokkal. 

Az élménypark egy 700 méteres tengerpartszakaszon található és naponta 18 millió liternyi friss vizet használnak a működtetéséhez. A legkülönlegesebb  attrakcióik közé tartozik a 30 méter hosszú, szinte függőleges csúszda, ami egy cápákkal teli csatornába érkezik és a több, mint  2 kilométeres, vízesésekkel, hullámokkal tarkított, trópusi  őserdő között kanyarogó folyó. 

Ezt a luxust ugyan kevesek engedhetik meg maguknak, de számukra az Atlantis olyan világot nyújt, amit soha nem fognak elfelejteni. Mi pedig legalább tudjuk, hogy valahol ilyen is van.

-GyL-

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Schiffer András: Magánállam közpénzből

Schiffer András: Magánállam közpénzből

Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura

Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura