Ezen a fotón állítólag a Samsung új csodamobilja, a Galaxy S10 látható

Ezen a fotón állítólag a Samsung új csodamobilja, a Galaxy S10 látható

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hála az egyik legnagyobb kiszivárogtatónak, közeli fotó is van már a Samsung Galaxy S szériájának következő darabjáról.

Egyre több mindent tudni a Samsung néhány héten belül bemutatkozó Galaxy S10-ről, melyről most egy közelebbi fotó is kiszivárgott. Ez az első olyan képanyag, amelyen teljes valójában látni az új csúcsszériát képviselő mobilt.

©

A fotót az általában jó szimattal rendelkező szivárogtató, Evan Blass osztotta meg Twitter-csatornáján. Így ami látható rajta, az valószínűleg úgy is lesz. A változások legfontosabbja, hogy a telefon – a korábbi pletykáknak megfelelően – csupa kijelzőből áll majd. Ez csak egyetlen kis ponton, az előlapi kamerának hagyott részen fog megtörni. Káva szinte egyáltalán nincs.

Blass informátoraitól azt is megtudta, hogy a mobil a Huawei töltőtechnikájához hasonló funkcióval rendelkezik majd, azzal a különbséggel, hogy az S10 nem csak másik telefont, okosórákat is tud majd tölteni.

Azt nem tudni, melyik változat látható a képen, a mobilból ugyanis négyféle készül, és már a képernyőméretüket is ismerni. A hardvert illetően kevés konkrétum jelent meg eddig, de az biztos, hogy a telefon nagyon gyors lesz, fotózásban pedig köröket verhet a konkurenciára.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások