Van egy nagyon rossz hírünk, ha a Telekomnál van és Vibert használ

Van egy nagyon rossz hírünk, ha a Telekomnál van és Vibert használ

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Telekom több csomagjában is kedvezményesen lehet használni a Vibert, de ennek vasárnap vége.

Másfél évig örülhettek a kör tagjai, akik a Magyar Telekom 6 vagy 15 gigabájtos internetcsomagjára előfizetve vibereztek. Akkor vezette be a szolgáltató, hogy több népszerű alkalmazás díjmentesen használható, tehát az azok használatára fordított adatmennyiség – a hang- és videoformátumok kivételével – nem csökkenti az ügyfél díjcsomagban foglalt adatkeretét.

A 2 gigás mobilinternet-csomag esetében a Facebook, az Instagram és a Waze használata kedvezményes, a 6 és 15 gigás csomagoknál ezek mellett a Messenger, a WhatsApp és a Viber is így használható. Egészen vasárnapig, a szolgáltató értesítése szerint ugyanis kikerül a körből a Viber: április 1-jétől már minden viberezés fogyasztja a havi mobilnetet.

A telekomos viberezőknek hétfőtől néhány napon/héten át ajánlatos fokozottan ellenőrizniük forgalmukat, és követni, hogy mennyi többletet jelent a kedvezmény megszüntetése – ha nem akarják, hogy még a mobilnetes keret újratöltődését hozó fordulónap előtt kellemetlen meglepetés érje őket. Aki jelentős forgalomnövekedést tapasztal, annak érdemes kézbe venni a dolgokat, és más csomag után nézni.

[Van Viber a telefonján? Kapcsolja be gyorsan az új funkciót, tovább bírja majd a mobil]

Ha máskor is tudni szeretne hasonló változásokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások