A Samsung máris eladott 1 milliót a csillagászati árú telefonjából

A Samsung máris eladott 1 milliót a csillagászati árú telefonjából

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A brutális árcédula ellenére úgy tűnik, van kereslet az összehajtható Galaxy Foldra.

Nem volt sima a Galaxy Fold, azaz a Samsung összehajtható telefonjának a startja, hiszen az első példányok képernyőproblémája miatt az eszközt csak később tudta piacra dobni a Samsung. A dél-koreai gyártó azóta elkészítette az újratervezett verziót, ami néhány napja, köztük Magyarországon is kapható – természetesen horroráron.

A The Verge egy ezzel kapcsolatos cikkében most arról ír, hogy a telefon nagyon bejöhetett a Samsungnak, ugyanis már legalább 1 millió darabot eladtak belőle. Mindez nem egy pénzügyi beszámolóból derült ki, hanem egy berlini sajtóeseményen, ahol a Samsung egyik illetékese, Young Sohn is színpadra lépett.

©

Az előadást a TechCrunch szervezte, és ennek egyik pontján került szóba, milyen eredményeknél tarthat a Galaxy Fold értékesítése. A Samsung részéről pedig azt mondták, már több mint egymillió érdeklődőt szolgáltak ki vele, ami nagyon is meglepő. A The Verge ki is emeli hírében, hogy egy átlagos árcédulájú telefonnál nem lenne meghökkentő ez az eredmény, ám a Foldnál nagyon is az.

Összehajtható telefont nem csak a Samsung ad ki, a Huawei és a Motorola is gyártott ilyet, ezeket szintén bemutatták már. A Mate X november óta kapható, az ára 2400 dollár. A Motorola hasonló eszköze viszont még nem került piacra, januárban kezdődik az értékesítése, valamivel olcsóbban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.