Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Funside School

hvg.hu Tech

15 gyerek már kipróbálhatta a menő magyar technológiát, amely valós időben fordítja a jelnyelvet

Tizenöt gyerek érkezett az őszi szünet egyik délelőttjén a SignAll Technologies bázisára, hogy teszteljék a siketek és hallók egymás közti, zökkenőmentes kommunikációját forradalmasítani készülő, magyar fejlesztésű technológiát – adta hírül a vállalkozás. A jelnyelvet valós időben angolra fordítani képes mesterséges intelligencián alapuló technológia gyakorlatilag készen áll.

Felmentették Matteo Salvinit a migránsokat szállító hajó feltartóztatása miatt indult ügyben

Felmentették Matteo Salvinit a migránsokat szállító hajó feltartóztatása miatt indult ügyben

Autó hajtott a tömegbe a magdeburgi karácsonyi vásáron, legalább két ember meghalt, rengeteg a sérült

Autó hajtott a tömegbe a magdeburgi karácsonyi vásáron, legalább két ember meghalt, rengeteg a sérült

Mégis mit várnak a magyar emberek a mesterséges intelligenciától?

Mégis mit várnak a magyar emberek a mesterséges intelligenciától?

Két forró nyár között: 2025-ben ezek már mind valós veszélyként jönnek be a mindennapjainkba

Két forró nyár között: 2025-ben ezek már mind valós veszélyként jönnek be a mindennapjainkba

Hogyan éljünk együtt a mesterséges intelligenciával? – 3. rész: Egy szoftver minden felett

Hogyan éljünk együtt a mesterséges intelligenciával? – 3. rész: Egy szoftver minden felett

Már öt halottja és több mint 200 sérültje van a magdeburgi tragédiának

Már öt halottja és több mint 200 sérültje van a magdeburgi tragédiának

Hogyan lesz a stílusos vidékiségből fenntartható közösség? - interjú Petrik Idával

Hogyan lesz a stílusos vidékiségből fenntartható közösség? - interjú Petrik Idával

Samsung tévéje van? Ezeket kell most bekapcsolni rajta, sokkal jobb lesz az adás

Samsung tévéje van? Ezeket kell most bekapcsolni rajta, sokkal jobb lesz az adás

"Mi csak a gyümölcs ízét tudjuk megőrizni": a magyar szörpforradalom egyik bölcsőjében jártunk

"Mi csak a gyümölcs ízét tudjuk megőrizni": a magyar szörpforradalom egyik bölcsőjében jártunk

A címlapról ajánljuk