Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#gasztronómia

Haulitus Anikó Élet+Stílus

A tökéletes házikenyér – recept

Régen az otthoni kenyérsütés teljesen mindennapos dolognak számított. Szerencsére manapság újra kezd divatba jönni a saját kezűleg, vagy a kenyérsütő gép bevetésével készített kenyér. Érdemes belefogni, nemcsak az alapanyagokat választhatjuk meg, de kedvünk szerint ízesíthetünk is.

Haulitus Anikó Élet+Stílus

A tökéletes szilvás gombóc – recept

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy igazán jó szilvás gombócot csak tapasztalt, nagy konyhai múlttal bíró nagymamák tudnak készíteni – pedig nem ördöngösség. Kezdjünk is neki a gombócolásnak!

SZJ Gasztro

Hol együnk, ha Bombayben járunk?

Mosogatófiúként kezdett egy kis pennsylvaniai bisztróban, ma Bombay legfelkapottabb éttermeit vezeti. Rahul Akerkar séfet sztárként ünneplik Indiában.

hvg.hu Gasztro

Bor, kolbász és kecskesajt az erdőbényei kertekben

A Bor, Mámor, Bénye szervezői az erdőbényei kertekbe invitálják a vendégeket, a rendhagyó, több helyszínen zajló fesztivál olyannak mutatja be a borvidék kultúráját, amilyen az itt élők szerint lehetne és lesz is.

Haulitus Anikó Élet+Stílus

A tökéletes lecsó – recept

Nem kell ahhoz szakácsnak, de még csak gyakorló háziasszonynak sem lenni, hogy az ember meg legyen győződve arról, hogy övé a tökéletes lecsó elkészítésének titka. Így a közös lecsófőzés könnyen temperamentumos, tüzes vitába torkollhat, mert ahány ház, annyi féle módon készül a tökéletes lecsó. Talán egy dolog van amiben megegyezhetünk: a lecsót sokféleképpen variálhatjuk, és elrontani nehezebb, mint jót készíteni.

Sz. J. Gasztro

Málta késsel-villával

Málta igen kedvelt úti cél a nyári szezonban (is). Nézzünk kicsit körül az egykori lovagok konyhájában, ahol az olasz, arab és természetesen a brit hatás is tetten érhető.

hvg.hu Napi merítés

Becsokizott oldalas

Ön hogyan szokta elkészíteni az oldalast? Hagyományos módon, vagy éppen visz bele valami egyediséget? A Malackaraj blog írója becsokizta az oldalast, és úgy sütötte meg.

hvg.hu Napi merítés

Készítsen avokádós pirítóst!

A Fűszerház blog szerkesztője egy szerú,ám nagyszerű spanyol étel receptjét mutatja be a legfrissebb bejegyzésében. Mégpedig azt, hogyan készítsünk avokádós pirítóst.

hvg.hu Napi merítés

Milyen az igazi fröccs? Mitől fröccs a fröccs?

Szigorú értelemben fröccsnek csak az a boros ital nevezhető, melynek készítéséhez szódát használnak. De mitől olyan különleges a szóda? Többek között erre a kérdésre is választ ad a Serteperte blog szerzője legfrissebb bejegyzésében.

1
42 43 44 45 46
52
„A magyar kultúrát kivéreztetni, karanténba rakni sajnos lehet, de elnyomni nem”

„A magyar kultúrát kivéreztetni, karanténba rakni sajnos lehet, de elnyomni nem”

Az agyban, a májban és a vesében is felhalmozódik a mikroműanyag, az agynál a legnagyobb a baj

Az agyban, a májban és a vesében is felhalmozódik a mikroműanyag, az agynál a legnagyobb a baj

Tüntetést szervez a Magyar Orvosi Kamara

Tüntetést szervez a Magyar Orvosi Kamara

Így mozogjon a változókorban!

Így mozogjon a változókorban!

Gyanúsított marad az Integritás Hatóság elnöke, az ügyészség elutasította panaszát

Gyanúsított marad az Integritás Hatóság elnöke, az ügyészség elutasította panaszát

Váratlanul lefejezték a nemzeti felszámolócéget

Váratlanul lefejezték a nemzeti felszámolócéget

Újabb céggel támadnak Mini-Dubaj haszonlesői

Újabb céggel támadnak Mini-Dubaj haszonlesői

A Balkán Yoko Onója, a toplistás Flow, humorral a cenzúra ellen – kortárs magyar művészekkel ismerkedik a világ

A Balkán Yoko Onója, a toplistás Flow, humorral a cenzúra ellen – kortárs magyar művészekkel ismerkedik a világ

Robert Reich: Trump pénzre váltja a hatalmát

Robert Reich: Trump pénzre váltja a hatalmát

A címlapról ajánljuk