A rabbi a Puskás Aréna körülmetélésén poénkodik

A rabbi a Puskás Aréna körülmetélésén poénkodik

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Komoly egyházi hátszéllel kezdheti meg a működését a korábbi Népstadion helyén felhúzott sportlétesítmény.

Az egy dolog, hogy a Puskás Aréna avató mérkőzésére már minden jegy elkelt, és a névadó Puskás Ferenc miatt a Real Madrid is kiemelt szinten képviselteti magát, de az igazán illusztris felvonulás tulajdonképpen már megtörtént, legalábbis ezt tudjuk leszűrni a Hit Gyülekezete vezető lelkészének a Facebook-posztjából. Németh Sándor egy kép kíséretében rövid összefoglalót is adott az eseményről, a stadion megáldásáról, ahol igazi egyházi nagyágyúk vonultak fel – a fotó szerint Némethen kívül Köves Slomó, az EMIH főrabbija és Fabiny Tamás evangélikus püspök is.

„Ma került sor a Puskás Arénát megszentelő és megáldó összejövetelre, melyet Fürjes Balázs kormánybiztos nyitott meg. Öt egyház képviselői mondtak áldást az új stadionra, és a rendezvény végén a római katolikus egyház képviselője szentelte fel az Arénát. Az eseményen a kormány tisztségviselői, köztük Soltész Miklós államtitkár is részt vettek. A vendégeket a megáldó alkalom után körbevezették az új létesítményben” – írja bejegyzésében Németh Sándor.

Németh Sándor Facebook-posztja megihlette Radnóti Zoltán rabbit, aki a saját Facebook-oldalán már azzal poénkodott, hogy reméli, a stadion azért nem lett körülmetélve.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.