Nagyot kaszálhat, ha ránk hallgat!

Nagyot kaszálhat, ha ránk hallgat!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Pannon felhívására jelentkező ingatlantulajdonosok most hosszú távú, akár 15-20 évre szóló fix jövedelemre tehetnek...

A Pannon felhívására jelentkező ingatlantulajdonosok most hosszú távú, akár 15-20 évre szóló fix jövedelemre tehetnek szert. A bérbeadó oldaláról gyakorlatilag semmilyen erőfeszítést nem igénylő, hosszú távú jövedelemszerzéshez nem kell mást tenniük, mint jelentkezniük valamelyik állomás elhelyezésére.

A tornyos kialakítású bázisállomáshoz 2-300 négyzetméternyi földterület szükséges. Ha az állomást épületre telepítik (pl. társasházra, irodaépületre stb.), átlagosan 60 négyzetméter a helyigény. A teljes országot lefedő projekt első fázisában kiválasztott budapesti állomások pályáztatására kerül sor.

Ha érdekli a dolog, a részleteket itt megtalálja: www.pannon.hu/allomaspalyazat. Ha a cég megfelelőnek találja a felajánlott ingatlant arra, hogy ott állomást helyezzen el, megkezdődnek a tárgyalások, és a jelentkező rövid időn belül „munkamentes” jövedelmet szerezhet az általa képviselt ingatlan bérbeadásával.

A Pannon egyébként mintegy 3000 állomásból álló hálózattal biztosítja a több mint 3,6 millió magyar előfizetője számára szükséges mobil lefedettséget és megfelelő minőséget.

Képek a Pannon jelenlegi állomásairól:

(via Pannon)