Wittinghoff Tamás megszólalt Borkai Zsolt szexbotrányáról

Wittinghoff Tamás megszólalt Borkai Zsolt szexbotrányáról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szerinte a két ügyet nem szabad párhuzamba állítani.

Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás az Azonnali.hu-nak adott interjút, ahol a települést érintő kérdések után felmerült a politikus szexbotránya, illetve a Borkai-ügy is.

A portál feltette a kérdést Wittinghoffnak, hogy együttérez-e Borkai Zsolttal. A polgármesterjelölt azt mondta,

"Határozottan visszautasítom, hogy a két ügyet párhuzamba állítsuk."

Azt is hozzátette: "Engem előre megfontolt szándékkal csapdába csaltak, és a hazugságokkal ellentétben a szexért nem fizettem. Csak magánéleti vonatkozása van. Viszont az alapján, amit a másik ügyről egyelőre tudni lehet, ott már súlyos korrupcióról, sok milliós útról és sokszereplős orgiáról szólnak a hírek. Nem egyszerűen magánéleti ügyről."

Arra a kérdésre, hogy örül-e annak, hogy a Borkai szexbotránya eltereli a figyelmet az ő ügyéről, azt mondta,

"sokféle keserűség és indulat van bennem, örömérzet semmi esetre sem. Maradjunk annyiban, hogy mindkét ügy megdöbbentő, de egészen eltérő okokból."

Mint korábban beszámoltunk róla, egy titokban rögzített szexvideóval támadják Budaörs polgármesterét. A 12 perces kisfilmen egy nő együttléte látható Wittinghoffal. A polgármester a lapnak azt mondta, tudott a felvételről, és annak közzétételét zsarolások előzték meg.

Az „Ez az ördög ügyvédje” című blog fényképet és videókat jelentetett meg Borkai Zsolt polgármesterről és "barátairól". A felvételeken fiatal nőkkel láthatók egy hajón. Az ismeretlen szerző kokainról, magángépről és prostituáltakról ír, valamint korrupcióval is vádolja a résztvevőket.

A Borkai Zsolt ügyéről szóló cikkeinket ide kattintva érheti el.

Hozzászólások