Megérkezett az iPhone: az első pillanatok (videóval)

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A kizárólagos magyarországi forgalmazó, a T-Mobile kisebb ünnepség...

A kizárólagos magyarországi forgalmazó, a T-Mobile kisebb ünnepség keretében kezdte meg az Apple iPhone 3G  telefonok értékesítését. A MOM Park Bevásárlóközpontban található üzletükben lehetett megvásárolni az első készülékeket. A Premier Partyra VIP vendégek sokasága volt hivatalos, őket azonban nem igazán hozta lázba a csodakészülék. A celebek legtöbbje még pár méterre sem távolodott el a bártól, hogy megnézze az ünnepélyes indulást. Vélhetően a telefonáláson kívül másra nem használnák az iPhone-t, így hidegen hagyta őket benne található 3G, Safari, MobilMe vagy GPS.
A közeli T-Pont üzlet előtt azonban már kora este óta gyülekeztek azok, akik az elsők között szerettek volna hivatalos iPhone tulajdonosok lenni itthon. Hatalmas kivetítő számolta vissza az időt, amelyen másodpercekben is lehetett látni, mennyi van még hátra a 0 óra 0 perces bolt nyitásig. A kordonokkal szegélyezett vásárlók sora az éjfél közeledtével már a százat is meghaladta. Mindenki sorszámot kapott, az első tíz szerencsés pedig még külön oklevelet is.

Hatalmas kivetítő számolta vissza másodperceket

Háromnegyed tizenkettőkor végre hangos dobszó kíséretében begördült a T-Mobile autója, amelyből egy nagy fekete ládában, biztonsági emberek sorfala között vitték be a boltba a készülékeket. Éjfélkor azután fény és füsthatások közepette kinyíltak az üzlet ajtajai, és a vásárlók első csoportja bemehetett, hogy végre megvegye iPhone-ját. Kamerák és fényképezőgépek tucatjainak gyűrűjében, mintegy húsz percbe telt az első készülék értékesítése. Az első vevő így csaknem 8 órás várakozás után jutott hozzá csodakészülékéhez.

Többen már délután beálltak a sorba, hogy az első iPhone tulajdonosok lehessenek

Közben több pultnál, folyamatosan fogytak a készülékek és a bolt előtti sor is. A budapesti premier után, mától már az egész országban megvásárolható az iPhone 3G.

Hozzászólások