Két remek megoldás időzített Twitter-üzenetek küldéséhez

Két remek megoldás időzített Twitter-üzenetek küldéséhez

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha éppen nyaralunk, vagy csak pár napos szünetre vágyunk, esetleg újabb influenza döntött le minket a lábunkról, de...

Ha éppen nyaralunk, vagy csak pár napos szünetre vágyunk, esetleg újabb influenza döntött le minket a lábunkról, de azért szeretnénk folyamatosan adagolni a hozzászólásokat a Twitteren, semmi gond! Van megoldás! Persze az időzített üzenetek használata akkor is praktikus lehet, ha nem hosszú napokra előre akarjuk automatizálni a beírásokat, csak az adott nap bizonyos részeihez igazítanánk azokat.
Az alábbi online szolgáltatások közül kedvünkre választhatunk egyet, hogy üzeneteink ne azonnal, hanem meghatározott időpontba jelenjenek meg követőink listájában.

twuffer.com
A Twuffer.com oldalán nem kapunk semmiféle extra eszközt arra, hogy üzeneteket írjunk, mindössze egy beviteli mezőt, amely számolja a beírt karaktereket. Így például a linkek rövidítéséről nekünk kell gondoskodnunk.

Ha az üzenet kész, rögtön kiválaszthatjuk a dátumot és az időpontot (óránként választható), majd rögzíthetjük az üzenetet. A Settings részben lehetőségünk van az időzóna beállítására is, ami nem utolsó szempont egy ilyen szolgáltatásnál. A későbbiekben bármikor láthatjuk, mikor, milyen üzeneteket küldtünk a Twitterre időzítve. Egyszerű, de nagyon jól használható megoldás.

Later Bro
A Later Bro a Twufferrel szemben nemcsak a Twitterhez, hanem a Facebookhoz is használható. Ráadásul itt már legalább annyi kényelmi extrát kapunk, hogy a linkeket nem nekünk kell előre rövidítenünk, hanem erre a rendszer is képes. A megadható időpontokat is szabadabban állíthatjuk, ha nem is tetszőlegesen, de legalább negyedóránkénti időközökkel.

Az elején itt is választhatunk időzónát. Szintén kapunk statisztikát arról, hogy mikor, hány üzenetet küldtünk már el.

Hozzászólások