Új videó jött: ilyen lesz a Motorola összehajtható telefonja? Nem lenne rossz

Új videó jött: ilyen lesz a Motorola összehajtható telefonja? Nem lenne rossz

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A régi idők egyik kedvelt mobilja volt a Motorola Razr, amely a márkát tulajdonló Lenovo szerint megérett az újjászületésre. A 2019-es eszközt azonban máshogy, hajlítható kijelzővel hozza vissza a gyártó.

Hónapok óta tudni, hogy a visszatér a múlt egyik nagyon kedvelt telefonja, a Motorola Razr, amit összehajtható kijelzővel lát el a gyártó. A készüléket hivatalosan még nem mutatták be, a Sina Tech azonban úgy tudja: a márkát tulajdonló Lenovo nemrég megosztott egy koncepcióvideót a média képviselőivel, amelyen a telefon lehetséges verziója látható. Ez volna az:

Túl sok mindent ugyan ez a videó sem árul el, ami viszont fontosabb, hogy szinte semmiben nem tér el egy februári, szintén nem hivatalos felvételtől. Mindez egy dolgot jelenthet: egyre több esély mutatkozik rá, hogy az elkészült mobil is így fest majd, amely a jelek szerint többféle színben is kapható lesz.

A telefonról korábban hitelesnek tűnő renderelt képek szivárogtak ki, és már akkor sejteni lehetett, hogy a Motorola a 2004-es legenda alapján fejleszti a mobilt. Az új készülék azonban okosabb lesz, mint elődje, habár a gyártó állítólag a középkategóriában szeretné versenyeztetni. Az összehajtható kijelző miatt azonban így is legalább 1500 dolláros (kb. 423 ezer forintos) blokkal érdemes számolni. Ezen semmi meglepő nincs, a felhasznált technológia drága, gondoljunk csak a Huawei több százezer forintba kerülő, vagy a Samsung egyelőre újratervezés alatt álló termékére. Igaz, különbség így is tapasztalható az árak közt, ami akár a Motorola malmára is hajtja a vizet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások