Továbbra is gond lehet a Samsung összecsukható telefonjával

Továbbra is gond lehet a Samsung összecsukható telefonjával

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Samsung összehajtható okostelefonjáról az utolsó pillanatban derült ki, hogy komoly baj van vele, ezért elhalasztották a piaci bevezetését.

Nagy várakozás előzte meg a világ legnagyobb mobilgyártójának összehajtható telefonját, de a Gaalxy Foldnál még azelőtt beütött a baj, hogy ténylegesen piacra dobták volna a készüléket. A dél-koreai cég ezért kénytelen volt elhalasztani a telefon piaci bevezetését, de szűk két hete már arról lehetett hallani, hogy meg is oldották a problémát. A jelek szerint azonban ez nincs így.

Két távol-keleti lap, a koreai nyelvű Yonhap, valamint az angol nyelvű The Korea Herald is arról ír – céges belső informátorra hivatkozva –, hogy a mobil piacra dobását ismét el fogják halasztani. Mindez annak fényében furcsa, hogy a céget vezető DJ Koh nemrég azt mondta, "néhány héten belül" megoldják a problémát, ám a jelek szerint ez eddig nem sikerült.

Hogy pontosan mi a probléma, nem lehet tudni – azon kívül persze, amit már eddig is tudtunk –, ám ha hihetünk a forrásoknak, akkor még júniusban sem lesz a piacon a készülék. Persze a magyar Samsung-rajongók szempontjából ez mindegy is, nálunk ugyanis nem lehet kapni majd a telefont.

Persze csak az is lehet, hogy nem akarnak reszkírozni, és a Huawei-bojkott – ami kihat a Mate X-re is – időt ad nekik az alaposabb munkához.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások