Kapásból 30 darab Rolls-Royce-ot vett egy szálloda, 5 milliárdért

Kapásból 30 darab Rolls-Royce-ot vett egy szálloda, 5 milliárdért

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kína dél-keleti partjánál fekvő Makaó a világ egyik szerencsejáték-paradicsoma, forgalma lassan vetekszik a nagy vetélytárs Las Vegaséval. A kis félszigeten komolyan veszik a fényűzést.

A félsziget egyik legismertebb vállalkozója Stephen Hung nem kicsiben játszik, az általa létrehozandó szálloda a Louis XIII Hotel (XIII. Lajos) számára nem kevesebb, mint 30 darab egyedi felszereltségű Rolls-Royce Phantomot rendelt. A kocsikhoz még jutányosnak is nevezhető 20 millió dolláros áron jutott hozzá. A vörös festésű autóflottát, amelyben a két legdrágább modellben aranyozott részletdíszítések lesznek.

Hung a flottáját valóban méltó környezetben kívánja használni, szállodája a Louis XIII., 230 lakosztállyal, 16 különálló villával és 66 játékasztallal várja majd vendégeit. A 1600-as évek francia uralkodójáról elnevezett komplexum biztosak lehetünk benne méltó lesz a francia abszolutizmus fényűző stílusához.

A főnök, Stephen Hung maga is kedveli a kocsikat, magánhasználatban is kilenc luxusautót használ, többek közt, egy 100 karátnyi gyémánttal díszített Bentley Continentalt.

©
©
©
©

Kövesse az Autó rovatot a Facebookon!
A rovat vezető cikkei negyedórával hamarabb kikerülnek a közösségi oldalra, mint a hvg.hu-ra.