Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Salt Budapest

Szász Eszter Élet+Stílus

Kocsonyát csak türelemmel lehet csinálni

Télen legalább egyszer érdemes nekivágni a kocsonya készítésnek. Ha nem esszük meg a zsíros részeket, pláne nem nagy karéj kenyérrel kísérjük – hanem például savanyúsággal –, akkor még csak nem is hizlaló étel. Bónuszként pedig kitűnő kollagénforrás, és mennyivel finomabb mint a különféle porok.

„Senkitől nem várom, hogy többet nyújtson, mint amit tud, de adjon ki magából mindent” – így készülnek a női kézisek az Eb-re

„Senkitől nem várom, hogy többet nyújtson, mint amit tud, de adjon ki magából mindent” – így készülnek a női kézisek az Eb-re

Elképesztő McLaren F1 GTR-t készített egy magyar fiatal

Elképesztő McLaren F1 GTR-t készített egy magyar fiatal

Hadházy Magyarnak: „Ha én újra elindulok Zuglóban, és a Tiszának van jobb jelöltje, jöjjön, és győzzön le!”

Hadházy Magyarnak: „Ha én újra elindulok Zuglóban, és a Tiszának van jobb jelöltje, jöjjön, és győzzön le!”

Búcsú: Adele nem tudja, mikor lép fel újra

Búcsú: Adele nem tudja, mikor lép fel újra

Egy férfi akkor sem sírhat, ha fáj, pedig a könny nemcsak nyugtat, hanem fájdalmat is csillapít

Egy férfi akkor sem sírhat, ha fáj, pedig a könny nemcsak nyugtat, hanem fájdalmat is csillapít

Annyira olvad az Antarktisz jege a globális felmelegedés miatt, hogy 450 tudós könyörög a változásért

Annyira olvad az Antarktisz jege a globális felmelegedés miatt, hogy 450 tudós könyörög a változásért

Megszámolták a sirályokat Magyarországon

Megszámolták a sirályokat Magyarországon

Óriási vendégbagoly bukkant fel a Mecsekben

Óriási vendégbagoly bukkant fel a Mecsekben

Az Európai Bizottság nem tudta értékelni Magyarország növekedési tervét

Az Európai Bizottság nem tudta értékelni Magyarország növekedési tervét

A címlapról ajánljuk