Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:



22:00 - 23:00

21:00 - 22:00

20:00 - 21:00

Fetter Dóra hvg360

Cukorral nem győzzük le a téli depressziót, de ezekkel az ételekkel ellene dolgozhatunk

„A lazac és áfonya duóval nem lehet mellélőni” Trenka Andrea Petra dietetikus szerint, akit arról kérdeztünk, milyen ételekkel befolyásolhatjuk jó irányba mentális egészségünket, és dolgozhatunk a tél végi fáradtság ellen. Milyen forrásból vegyünk magunkhoz fehérjét, és tartózkodnunk kell-e a szénhidráttól? Ráfanyalodjunk-e a fagyasztott zöldségre? Miért félreértés, hogy a gumicukortól jobb kedvünk lesz? Milyen táplálékkiegészítőkkel érdemes próbálkozni a lelki jóllét érdekében?

19:00 - 20:00

hvg.hu HVG Könyvek

Miért fogyasszunk fermentált élelmiszereket?

A fermentáció (erjesztés) olyan, ősi konyhatechnológiai eljárás, amellyel a mikroorganizmusok erejét kihasználva különleges, ízletes és tápláló élelmiszereket tudunk előállítani. Részlet Király Ágnes Fermentárium című könyvéből.

18:00 - 19:00

17:00 - 18:00

16:00 - 17:00

15:00 - 16:00

14:00 - 15:00

13:00 - 14:00

12:00 - 13:00

11:00 - 12:00

Mészáros Márton Balázs Gazdaság

Paolo Gentiloni volt EU-biztos: A kereskedelmi feszültség garantált, a kereskedelmi háború nem

Olcsó orosz energia, korlátlan hozzáférés a kínai piachoz, amerikai biztonsági garancia – Paolo Gentiloni, az előző Európai Bizottság gazdasági biztosa, Olaszország korábbi miniszterelnöke szerint ez a három pillér fűtötte az elmúlt évek optimizmusát Európa jövőjével kapcsolatban, mára azonban kiderült, hogy ezek illúziók voltak.

10:00 - 11:00