2008 legjobb iPhone játéka

2008 legjobb iPhone játéka

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Hand Circus játéka egy mesebeli világba repít: Rolandoland a helyszín, itt...

A Hand Circus játéka egy mesebeli világba repít: Rolandoland a helyszín, itt élnek a Rolandók, a kedves, színes kis gombócok. Az életük nagyon vidám, azonban a sötét, ellenséges gombócok meg akarják keseríteni az életüket. Nekünk kell a segítségükre sietnünk.

Sok kis gombócnak kell összefognia, hogy el tudja gurítani az alvó királyt

Logikánkra, probléma-megoldó képességünkre és ügyességünkre is szükség van. Ez utóbbi főleg a kézügyességünkre vonatkozik, mert a játék irányításához igénybe kell vennünk az iPhone speciális lehetőségeit. A gombócok mozgatását a telefon döntésével szabályozhatjuk, és közben az érintőképernyőn is számos műveletet végezhetünk, akár több ujjunk használatával. Szó szerint belenyúlhatunk a játékba, a gombócok megbökésével ugrásra bírhatjuk őket, rajzolhatunk nekik szakadékokat áthidaló pallókat, emelőket mozgathatunk vagy elforgathatjuk a haladásukat akadályozó kerekeket.

Az ujjunkkal átjárókat is rajzolhatunk a képernyőre

Itt jegyezzük meg, hogy PSP-re létezik egy hasonló, szintén remek játék, Loco Roco néven, csak ott a pályákat nyomógombokkal lehet  dönteni.

A játékban összesen 36 pályát kell megoldanunk, ami nem kis feladat. Szerencsére a haladásunkat automatikusan elmenti a program, így mindig onnan folytathatjuk, ahol magunktól hagytuk abba, vagy éppen egy bejövő telefonhívás miatt megszakadt a játék.
A játék 10 dollárba kerül és itt lehet megvásárolni.

Hozzászólások