Látványos és kényelmes Twitter-kliens, több platformra

Látványos és kényelmes Twitter-kliens, több platformra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Seesmic – amelynek Adobe Air-es, azaz cross-platform változatát letölthetjük innen, a külön Windows-verziót pedig...

A Seesmic – amelynek Adobe Air-es, azaz cross-platform változatát letölthetjük innen, a külön Windows-verziót pedig innen – nem az egyetlen megoldás, ha normális kivitelű Twitter kliensre vágyunk, ám az ingyenes felhozatalban a legjobbak közé tartozik!
A felületét kedvünkre alakíthatjuk, használhatjuk úgy, hogy a friss bejegyzéseket, személyes üzeneteinket, válaszainkat stb. egyszerre lássuk át, de akár átalakíthatjuk a megszokott chat programok keskenyebb, helytakarékosabb felépítésére is.

Kényelmes felület az olvasáshoz...

A segítségével rendkívül kényelmesen kereshetünk a „csiripelések” között, ráadásul a kereséseket akár el is menthetjük, így később már csak egy kattintás az újrahasznosításuk.
Új üzeneteink közzétételében is nagy segítség a program, hiszen azonnal képes rövidíteni az üzenetbe illesztett linkeket, és egy mozdulattal intézhetjük a megosztani kívánt képek feltöltését, valamint a rájuk mutató link szövegbe illesztését.

...és az üzenetek küldéséhez is.

Remek extra a saját listák összeállításának lehetősége, amelynek a segítségével csoportosíthatjuk a „követett” csiripelőket, így egy kattintással szűrhetünk az adott felhasználók üzeneteire, ha éppen nem kívánunk mindenkitől minden üzenetet végigböngészni. A program nem nyerne gyorsasági versenyt, de ha egyszer beindul, utána már kellemes sebességgel használható.

Twitterezés teljes képernyőn

Extraként letölthetjük még hozzá – Windowsra – a Seesmic Look elnevezésű szoftvert is, amely nagyon látványos, kicsit a médiaközpontokra hajazó felületen mutatja a legfrissebb tweeteket, amelyek között kategóriák szerint válogathatunk, vagy éppen kereshetünk is kulcsszavakra.
A Seesmic mobil platformokra is elérhető, egészen pontosan a Blackberryvel és Android alapú mobillal rendelkezők vehetik használatba útközben.

Hozzászólások