Szeptemberben jönnek a Samsung 3-asok?

Szeptemberben jönnek a Samsung 3-asok?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A berlini IFA immár 89 éve a (szórakoztató) elektronika óriási nemzetközi seregszemléje. Az idei kiállításig ugyan még majdnem fél évnek el kell telnie, de már egyre többet hallani arról, milyen eszközöket mutatnak majd be.

Két új „3-as” eszközzel is kirukkol a Samsung a berlini IFA-n. Ahogy a Sammobile tudni véli, jön a Galaxy Tab 3, a népszerű táblagépsorozat új tagja, és lesz Galaxy Note 3, amely az okostelefonok családját gazdagítja majd.

Bár hivatalosan megerősített információ még nem érkezett az új eszközökről, híresztelések – ahogy az már lenni szokott – jócskán vannak. A bennfentesek például tudni vélik, hogy a Note 3 képernyője 6,3”-os lesz, ami bizony jóval meghaladja az előd Note 2-ét (5,5”), holott már az sem volt kicsi.

Ami érdekes: a Note 2 is az IFA-n debütált, persze még tavaly, így logikus folytatás lenne, hogy a Note 3 a 2013-as rendezvényen mutatkozzon be.

Forrás: tips4tech

A Tab 3-ról most annyit tudni, hogy 10,1 vagy 11,6 colos Super AMOLED megjelenítőt kapna, és a korábbi hírektől eltérően, nyolcmagos processzor dolgozna benne – bár mindezt hivatalosan még nem erősítette meg a Samsung.

Mindeközben (és ez már nem csak híresztelés) a Galaxy Tab 2 Android 4.2.2 frissítést kap (ez az első generációs Tabot már nem érinti), a Galaxy Note pedig megkapta az Android 4.1.2-t.