Új tarifákat vezetett be a Telenor: 19 forintos percdíj, több mobilnet

Új tarifákat vezetett be a Telenor: 19 forintos percdíj, több mobilnet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az utóbbi években igencsak felpezsdült a mobilpiac, a szolgáltatók egyre-másra jelentik be új tarifáikat. Most a Telenoron a sor: a 19 forintos percdíj mellett a korábbinál több mobilinternetet kínálnak.

A Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek körében is jellemző az adathasználat növekedése: a kártyás telenorosok havonta átlagosan körülbelül 300 MB mobiladatot forgalmaznak, és a fiataloknál egyértelműen a mobilnetezés dominál. A szolgáltató felmérései szerint amellett, hogy a kártyások szeretnék, hogy mobilköltéseik kiszámíthatóak és előre kontrollálhatók legyenek, fontos igényük a rugalmasság is, vagyis hogy alkalmanként is legyen lehetőségük például mobiladat vásárlására, vagy a csomagok közti váltásra.

A Telenor igyekezett ehhez igazítani feltöltőkártyás ajánlatait, és egyszerűbb tarifarendszert kínál a három legtipikusabb használati igény mentén.

A Telenor Kártyás alapcsomag mellé vásárolható, beépített hívást és adatot is tartalmazó 2in1 csomagok a korábbi kártyás tarifáknál több adatot tartalmaznak. A cég szerint előnyük, hogy kedvezőbb árúak, mint a külön-külön megvásárolt adatjegyek és percek. A 2in1 ajánlatok akkor vehetők igénybe, ha a kártyás egyenlegen rendelkezésre áll elegendő összeg. A csomagok között a rugalmasság jegyében bármikor lehetséges váltani, és – 200 MB, 500 MB, 1 GB és 3 GB méretben – kiegészítő adatjegyeket is lehet hozzájuk vásárolni, ha a megnövelt mennyiségű beépített adat nem bizonyulna elegendőnek.

Az új kártyás csomagok érkezésével a Telenor a korábbi (kártyás) tarifáinak értékesítését lezárja, így tehát már csak az alábbi feltöltőkártyás tarifák közül választhatnak az ügyfelek.

©

Ha akár régi, akár új tarifákkal a Telenor ügyfele, akkor olvassa el most is aktuális cikkünket: Telenoros vagyok, mi lesz így velem most, hogy tényleg eladják a szolgáltatót?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.