Lehet, hogy ilyen lesz a Samsung idei legizgalmasabb telefonja?

Lehet, hogy ilyen lesz a Samsung idei legizgalmasabb telefonja?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Látványos renderelt ábrák mutatják, milyen lehet majd a hányatott sorsú Galaxy Fold valódi utódja, a Galaxy Fold 2.

Ugyan adott már ki ebben az évben egy összehajtható telefont a Samsung (Galaxy Z Flip), azonban nem az eszköz az egyszer már javított Galaxy Fold telefon utódja. A Galaxy Fold 2-re még kicsit várnunk kell, ez azonban nem lehet akadály, ha a már kiszivárgott információk alapján készítene valaki (renderelt) képeket róla.

Így tett a Windows United nevű weboldal készítői is: összegyűjtöttek korábbi szabadalmi dokumentumokat, bennfentes értesüléseket, és ezek alapján próbálták életre kelteni a különleges telefont. Úgy tűnik, a Galaxy Fold 2-nél megpróbálja majd kiküszöbölni a Samsung az első generációs hibákat, és próbálja a leginkább kihasználni a technológiai lehetőségeket.

©

A Windows Unitednél úgy gondolták, hogy a Galaxy S20 fényképezőgépét is megkapná az újdonság. Több szakértő is úgy gondolja, hogy az összecsukható belső kijelző szegély nélküli Infinity-O kialakítást kap, viszont a külső kijelző (amit akkor használnának, ha a Fold 2 okostelefonként működne) Infinity V megoldású lenne. Összességében ennek a kijelzőnek nagyobbnak kellene lenni, mint ami az elődnél volt.

©

A készülék műszaki adatait egyelőre homály fedi, bár nagy eséllyel számíthatunk Qualcomm Snapdragon 865 processzorra, 16 GB RAM-ra és 5G támogatásra, és persze S Pen is járna hozzá. A második generációs telefon ára valószínűleg hasonló lesz az elődéhez. A megjelenési ideje a jelenlegi helyzetben sajnos teljesen kiszámíthatatlan.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.