Részletre is elad majd iPhone-okat és MacBookokat az Apple, de nem mindenkinek

Részletre is elad majd iPhone-okat és MacBookokat az Apple, de nem mindenkinek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Havi részletfizetéses konstrukciókat vezet be termékeinél az Apple. A könnyítést csak azok vehetik majd igénybe, akik rendelkeznek a cég hitelkártyájával.

Az Apple termékei soha nem voltak igazán olcsók, ez alól pedig a cég által gyártott számítógépek, a MacBookok és az iPhone-ok sem jelentenek kivételt. Jól tudja ezt az amerikai óriás is, ezért jelentős segítséget nyújt a leendő vásárlóknak: engedélyezik a házon belüli részletfizetést.

A Bloomberg szerint mindez azt jelenti, hogy a legtöbb Apple terméket az egy összegben való vásárlás helyett havi lebontásban, banki ügyintézés nélkül is rendezhetik majd a cég ügyfelei. De közülük is csak azok, akik rendelkeznek a vállalat által kibocsátott, de több országban még továbbra sem elérhető hitelkártyával.

Az aktuális havi részletet nem (papíralapú) számlán kell majd kiegyenlíteniük a vevőknek, minden elektronikusan zajlik majd: az Apple saját pénztárca alkalmazásában, a Walleten belül vonódik majd le a havi összeg, amely ezután az amerikai cég felé vándorol.

Az Apple állítólag már el is döntötte, milyen konstrukciókban tervezi megvalósítani tervét: az iPadeket, Mac számítógépeket, az XDR típusú monitorát, a cég okosceruzáját, valamint a táblagépéhez készült többi kiegészítőt 12 hónapos futamidővel lehet majd kérni, az AirPodsok, HomePodok és az Apple TV-k pedig félévre szóló konstrukcióval lesznek elérhetők. Bármelyik könnyítést is válassza az ember,

az Apple minden termék esetében kamatmentes részletfizetést kínál.

Az Apple Cardhoz tartozó újdonság nagy valószínűséggel a Google és a Samsung ugyanilyen terméke miatt lép életbe a cupertinói vállalatnál.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.