Happy end: megjavították a hányatott sorsú solymári úthibát

Happy end: megjavították a hányatott sorsú solymári úthibát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A veszélyes helyen lévő és jelentős torlódásokat okozó úthibát az illetékesnek tartott felek hosszas egymásra történő mutogatását követően végül kedd késő délutánra megjavították.

Az elmúlt napokban többször is írtunk egy, a zord nyári időjárás miatt néhány hete keletkezett solymári úthibáról, melynek sokáig nem akadt gazdája és a szennyvíz is feltört belőle, és amelynek közelében két hét elteltével a veszélyt jelző táblákat is elhelyezték.

A helyi főút nehezen belátható kanyarulatában kedden délelőtt a helyiek és a környéken közlekedők nagy örömére megkezdődött a helyreállítás, mellyel késő délutánra végeztek is, és cikkünk írásakor az autók már újra közlekedhetnek az érintett útszakaszon.

©

"Mivel akinek feladata, az hosszas veszekedéseink, követeléseink után sem csinálta meg. Megkértük a Strabagot, akik épp egy garanciális munkát csináltak nekünk, hogy állítsa helyre..." – posztolta a történtek kapcsán Dr. Szente Kálmán, Solymár polgármestere.

Az úthiba sokáig gazdátlannak tűnt, ugyanis a helyi önkormányzat a Magyar Közutat tartotta illetékesnek, a Magyar Közút a helyi csatornát üzemeltető DAKÖV-re mutogatott, a DAKÖV szerint pedig a Magyar Közútnak kellett volna orvosolnia a problémát.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.