Ingyen autós kaszkadőr játék Windowsra és Macre

Ingyen autós kaszkadőr játék Windowsra és Macre

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Akit nem zavar, ha egy játék kicsit egyszerűbb grafikával van megáldva, de cserébe...

Akit nem zavar, ha egy játék kicsit egyszerűbb grafikával van megáldva, de cserébe élvezetes játékmenetet, remek fizikai modellezést és végtelen mennyiségű variációs lehetőséget nyújt, annak a Stunt Playground remek szórakozást nyújt majd. Mi utoljára a magyar fejlesztésű Terep 2-vel szórakoztunk ilyen jót. Ez jó régen volt, de most újra eljött az üdítős és sörös fogadások ideje... :)

Több autó, rengeteg variáció

A Stunt Playground egyszerű, de mégis nagyon szórakoztató autós játék. Gyakorlatilag egy autós kaszkadőr szerepében élhetjük ki a száguldás és ugratás iránti vágyainkat.
Fizikai motorként a Walaber.com többi játékához hasonlóan itt is a Newton Game Dynamics szolgál, így erre különösebb panaszunk nem lehet. A nagyszerű játékélmény a visszafogott – de azért élvezhető – grafikai kidolgozás ellenére is megvan.

Saját pályát is készíthetünk

A játékhoz vannak előre elkészített pályák, de a beépített pályaszerkesztő segítségével ezeket is átalakíthatjuk, vagy készíthetünk teljesen sajátot is.
Több, különböző fizikai adottságokkal rendelkező járművel vághatunk neki az akadályok legyűrésének. Mutatványaink utolsó 15 másodpercét bármikor rögzíthetjük, s később felvételről, több nézőpontból is visszanézhetjük (ráadásul ezeket el is menthetjük, így később lehet dicsekedni vele a haveroknak). 

A legjobb pillanatokat visszajátszhatjuk

De van egyébként rajongói oldal is, ahonnan további arénák mellett mások mutatványait is megcsodálhatjuk.
Mint az a címből is kiderül, a játék immár nem csak Windowson (XP, 2000, Vista), hanem OS X alatt is futtatható.
A windowsos változatot innen, a Macest pedig innen tölthetjük le.


Hozzászólások