A világ 10 legmeghökkentőbb egere

A világ 10 legmeghökkentőbb egere

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Skype egér - Bemelegítésnek kezdjük egy egyszerű darabbal: a Sony VN-CX1 ránézésre olyan, mint egy mobiltelefon és...

 Skype egér - Bemelegítésnek kezdjük egy egyszerű darabbal: a Sony VN-CX1 ránézésre olyan, mint egy mobiltelefon és egy egér egyvelege – nem véletlenül. Az egeret kinyitva Skype-telefonként használhatjuk, természetesen telefonálás közben egérként nem működik, de azért elég jól használható. Csak ne felejtsünk a „hívás fogadása” gombra nyomni, mielőtt telefonná változtatjuk…

Kézmelegítős egér - A képen látható, ránézésre „mezei”  egér különleges tulajdonsága, hogy hideg téli napokon melegíti a kezünket. Igaz, csak az egyiket, a másikat talán dugjuk zsebre. A tetején elhelyezkedő kis „főzőlap” hőmérsékletét az egér görgőjével szabályozhatjuk. 

Cicis egér - Ez egy… egy… cici-egér. A kép önmagáért beszél, poénos ajándéknak azért nem lehet rossz.

Repülőgép-egér - Ha az ST-440 igazi repülőgép lenne, akkor valószínűleg úgy esne le (szaknyelven „átesne”) mint egy kődarab – ez azonban egy egér, így nem várjuk el, hogy aerodinamikailag teljesen korrekt legyen. Ráadásul a festés is igen jó. Meglepően kényelmes, annak ellenére, hogy az alakja nem igazán emlékeztet a hagyományos egerekére.

Plexi egér - Plexi és szilikon vegyítésével készült ez a látványos darab. Természetesen világít is, mert egy igazi futurisztikus egér esetében ez a minimum. A futurisztikus kinézet jelen esetben inkább amolyan „startrekes” lett. 

Mus2 - A Mus2 nem más, mint egy „kurzor-egér”. Eredetileg csak egy koncepció volt a híres dizájner, Art Lebedev rajzasztaláról, később azonban sorozatgyártásba is került. Egy hagyományos, kétgombos, vezeték nélküli egér, meglepően kényelmes fogással, és hogy ugyanúgy néz ki, mint a kurzor, amit a képernyőn mozgat, az már csak a bónusz.

Mosható egér - Vízálló, bármikor „kimosható” egér: a medencébe dobhatjuk, a csap alá tarthatjuk. Bacik, koszolódás és por egyszerűen eltakarítható egy kis csapvízzel és szappannal. 

Wowpen - A Wowpen egy toll alakjáról lett mintázva, és roppant ergonomikus. Vezeték nélkül, 50 méterig kommunikál a géppel, arról nem is beszélve, hogy egy íróeszköz formájú valamit mennyivel könnyebb és kényelmesebb a kezünkben tartani, mint a hagyományos, fekvő egeret.

Ujj-egér - A mutatóujjra szerelhető egér (-szerűség) nagyszerű ötlet, ráadásul apró lámpaként is használható. A kezelése valószínűleg kényelmes, bár ember legyen a talpán, aki képes megszokni ezt a fajta beviteli megközelítést. 

Egér-egér - Gyengébb idegzetű olvasóink most csukják be szemüket: íme a nyertes, az egér-egér! Unatkozó biológia szakos hallgatók számára könnyen előállítható eszköz, hiszen szép számmal állnak rendelkezésükre kísérleti alanyok. A pontos előállításához útmutatókat és további kissé gyomorforgató képeket láthatunk ezen a címen. Hölgyeknek nem igazán ajánlott. [Forrás: smashinglist]

 

Hozzászólások