Heti TOP 5 letöltés: a naptárkészítő programtól a kiváló jegyzetelőig

Heti TOP 5 letöltés: a naptárkészítő programtól a kiváló jegyzetelőig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Evernote 2 (Windows és OS X)Evernote nélkül nincs élet, legalábbis ha az embernek szüksége van arra, hogy a jegyzeteit...

Evernote 2 (Windows és OS X)
Evernote nélkül nincs élet, legalábbis ha az embernek szüksége van arra, hogy a jegyzeteit bárhol, bármikor elérje. Az Evernote-tal ez nagyon egyszerűen megvalósítható, és az új maces kliens (egyelőre még béta) rendkívül kényelmesen használható. A havi 40 MB ingyen tárhely eddig szöveges jegyzetektől nálam még nem telt be, szóval erre a célra ingyen és bérmentve áll rendelkezésre bárkinek a szolgáltatás.
Cikk a programról >>>
Letöltés >>>

Adobe Reader X (Windows és OS X)
Úgy tűnik, az Adobe szeretné kicsit jobban egyértelműsíteni a köztudatban, hogy a PDF nem csak arra jó, hogy dokumentumokat küldözgessünk ilyen formátumban. Ennél jóval több rejlik benne és az Acrobatban is. A megújult Adobe Acrobat Pro X szoftverről és lehetőségeiről itt írtunk nemrég.
A PDF fájlok olvasására szolgáló Adobe Reader X továbbra is ingyenes maradt, de szintén átesett némi ráncfelvarráson. Kényelmesebben használható, kicsit gyorsabb, és persze támogatja az új PDF funkciókat.
Cikk a programról >>>
Letöltés >>>

Sparrow (OS X)
Aki ismeri a Tweetie nevű Twitter klienst (anno itt írtunk róla, akkor még Twitterific néven futott, annak a Sparrow felülete rendkívül ismerős lesz. Alapértelmezésben szakasztott úgy néz ki, mint a Tweetie, csak a Twitter üzenetek helyett ebben a Gmail leveleink jelennek meg. Más levelezőszolgáltatást nem támogat, de ha több Gmail fiókunk van, az nem jelent gondot neki, mindegyiket figyelhetjük vele. A későbbiekre egyébként ígérik, hogy támogat majd más IMAP alapú szolgáltatásokat is.
Cikk a programról >>>
Letöltés >>>

Dynamic Templates (Windows)
Az alábbi programmal angol nyelvű naptárat készíthetünk 2011-re. A nyelven kívül az ég világon mindent testre szabhatunk benne, a mérettől az elrendezésig.
Cikk a programról és letöltés >>>

Vienna
Ezzel az ingyenes RSS olvasóval nagyon kényelmesen nézhetjük át kedvenc oldalaink friss bejegyzéseit. Ha kell, az érdekesebb anyagok linkjeit akár egy levélben is elküldhetjük, nem kell mindegyiket külön e-mailben útnak indítani, és természetesen a manapság divatos közösségi megosztásra is van lehetőség, egyetlen kattintással.
Kellemes ráadás, hogy a híreket nem feltétlenül az eredeti tördelésben kell olvasgatnunk, hanem választhatunk olyan sablont, amelyikkel a képernyőn áttekinthetőbb és olvashatóbb lesz a szöveg, miközben a beágyazott videók és képek is megmaradnak.
Cikk a programról letöltés >>>

Hozzászólások