Konvertáljunk dokumentumokat e-book formátumokba, online

Konvertáljunk dokumentumokat e-book formátumokba, online

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Korábban mutattunk már egy remek kis programot, amelynek segítségével Windowson, Linuxon és OS X-en is tudunk...

Korábban mutattunk már egy remek kis programot, amelynek segítségével Windowson, Linuxon és OS X-en is tudunk e-bookokat készíteni. De szerepelt már nálunk kifejezetten íróknak szánt alkalmazás, amely a kész műből azonnal elektronikus könyvet farag, s a Macet használók a népszerű Pages szoftverből is exportálhatnak a rohamosan terjedő ePub formátumba.

Mindez szép és jó, de akad ezeknél egy egyszerűbb megoldás is, ha egy kész dokumentumot, PDF fájlt szereznénk e-book formára alakítani.

Több népszerű e-book formátumot is ismer

Ez pedig nem más, mint a 2epub oldal. Nem kell telepíteni, nem kell menükben bóklászni, vagy ismerkedni egy új szoftverrel. Egyszerűen töltsük fel a - maximum 25 MB-os - dokumentumot vagy éppen dokumentumokat (egy lépésben akár többet is konvertálhatunk egyszerre), majd válasszuk ki a kívánt célformátumot (ePub, LIT, Fb2, LRF, MOB) és néhány pillanattal később már tölthetjük is le az e-bookokat, hogy aztán magunkkal vigyük azokat kedvenc e-book olvasónkon, táblagépünkön, vagy akár a mobilon.

Több anyagot is konvertálhatunk egy lépésben

A 2epub nincs túlbonyolítva, s a bemeneti formátumokat illetően is sokrétű: doc, docx, epub, fb2, html, lit, lrf, mobi, odt, pdb, pdf, prc, rtf, txt, mindegy neki, bármit átalakít a kívánt másik formátumba. Éppen ezért arra is kiváló, hogy ha egy az olvasónk számára ismeretlen formátumú e-bookot kaptunk, azt átalakítsuk a megfelelőre. Az eredeti dokumentumban szereplő képek és linkek megmaradnak (a tördelés persze mondjuk egy PDF esetében elveszik), és az ékezetes karakterekkel sincs gondja a szolgáltatásnak.

Egy konvertált PDF, immár epub formátumban

 

Mindent egybevetve ha gyorsan szeretnénk átalakítani egy anyagot a népszerű e-book formátumok valamelyikére, érdemes egy próbát tenni ezzel az oldallal.

Hozzászólások