Ruházza fel a Windowst egyszerű, mégis látványos felülettel

Ruházza fel a Windowst egyszerű, mégis látványos felülettel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Előre kell bocsátanunk, hogy a Rainmeter, amely éppen mostanság érte el az 1.

Előre kell bocsátanunk, hogy a Rainmeter, amely éppen mostanság érte el az 1.0-s verziószámot, nem igazán a kezdőknek lesz jó választás. Bár a készítők igyekeznek folyamatosan egyszerűsíteni a konfigurálását, azért még mindig nem ússzuk meg a temérdek INI fájl szerkesztését a Jegyzettömbben. Viszont ha egyszer sikerült átlátnunk a témák és a modulok felépítését, egy tökéletesen testre szabott és látványos felületet kapunk, amelyen azután az újonnan beérkezett levelektől a friss híreken át, egészen a fontos rendszeradatokig mindent könnyedén átlátunk és elérünk. Különösen, ha az Enigma skint sikerül gondos munkával átalakítanunk nekünk megfelelőre és ellátni a rendszert egy hozzá illő háttérképpel.

Az új verzió azért már barátságosabb az elődöknél, néhány dolgot egyszerűen beállíthatunk egy könnyen használható konfigurációs ablakban, de azért a komoly változtatásokhoz még mindig INI fájlokat kell szerkesztenünk. Cserébe viszont látványos és praktikus végeredményt kapunk!

Aki inkább csak egy praktikus asztali naptárra vágyik, annak javasoljuk a Rainlendar használatát, aki pedig úgy szeretné átalakítani Windowsa felületét, hogy ne kelljen ezért konfigurációs fájlokban turkálnia, nézze meg korábbi cikkünket, amelyben leírtuk, miként használható ki a végletekig a Windows Asztala.

Hozzászólások