Bekerül az új Mortal Kombat-moziba a videojátékok legdurvább része

Bekerül az új Mortal Kombat-moziba a videojátékok legdurvább része

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A készülő új Mortal Kombat-film nem csak látványos, de véres is lesz. Új hírek szerint a játékbéli kivégzéseket sem nélkülözi majd.

Bár a Mortal Kombat igen hosszú életúttal rendelkezik, a játék még ma is népszerű. Nem véletlen, hogy a készítők minden erejüket beletették az új részbe, ami durvább is lett, mint az előzők. A brutalitás pedig úgy hírlik,

a készülő MK-filmtől sem áll majd messze.

Az Eurogamer ír róla, hogy a forgatókönyvíró Greg Russo korhatáros filmmel tervez, amire elég nyilvánvaló okok miatt van szükség: a játékbéli kivégzések a vásznon is megelevenednek majd. Utóbbit maga Russo is megerősítette:

A széria rajongói évek óta várnak egy rendes Mortal Kombat-filmre, miután az 1995-ben, majd '97-ben bemutatott mozik egyike se nyűgözte le őket. Tegyük hozzá: az akkori mozitechnika korlátai miatt nem is nagyon lehetett látványos küzdelmeket felvenni. Olyasmiket pedig, mint az alábbi, szintén nem:

A fokozódó panaszáradat néhány hónapja talált megértő fülekre, majd májusban kiderült: tényleg új mozi készül, a forgatás helyszíne pedig Dél-Ausztrália lett. A projekt komolyságát jól mutatja, hogy egy akkori Twitter-bejegyzés szerint a film előkészületei 580 embernek biztosítanak munkát.

Mivel a film pénzügyi részét a Warner Bros. biztosítja (egy ekkora cég pedig alig szűkölködik az anyagiakban) feltételezhető, hogy a rajongók megkapják végre áhított filmjüket, melyben tehát vérből már biztosan nem lesz hiány.

A bemutató dátuma 2021. március 5.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások