hvg.hu Plázs

Az estélyik estéje: így vertek rá az Emmy-gála dívái a popszakmára – galéria

A hétfő esti Emmy-gála mintha más bolygón lett volna. A színésznők sokkal inkább az eleganciára törekedtek, és ettől sokkal nőiesebb benyomást keltettek, mint egy nappal előbb az MTV VMA gáláján a popszakma képviselőnői. Míg utóbbiak a ringyós stílussal próbáltak tromfolni, a sorozatokból ismert sztárok dívákként ünnepelték magukat. Galéria.

MTI Shake

Halle Berry kiáll az antipaparazzi törvényért

Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznő is felszólalt a kaliforniai paparazzi-ellenes törvényjavaslat meghallgatásán. A jogszabály megtiltaná a lesifotósoknak, hogy engedély nélkül kapják lencsevégre a hírességek és közéleti szereplők gyerekeit.

MTI Shake

Halle Berry ismét gyermeket vár

Második gyermekét várja Halle Berry - közölte a 46 éves Oscar-díjas színésznő sajtósa, további részleteket azonban nem osztott meg a nyilvánossággal.

PLT Kult

Mindannyian a sötétben kezdünk új életet

Rabszolgatartó és szökött rabszolga, homoszexuális kottaíró, öreg zeneszerző, oknyomozó újságírónő, atomerőmű-mérnök, tartozása elől menekülő, csóró kiadó és őt bentlakásos nyugdíjasházba küldő gazdag testvére, XXII. századi szintetikus klónember és a kihallgatásával megbízott titkosrendőr, a történelem utáni barbár kor kecskepásztora és a csúcstechnológiájú gyógyító sorsa fonódik össze egymással és más korokkal.A Felhőatlasz című film hat idősík között ugrál.

hvg.hu Shake

A legemlékezetesebb Oscar-pillanatok

A 83. Oscar-díj gálája magyar idő szerint február 28-án hajnali fél háromkor kezdődik. Kedvcsinálóként megkerestük az elmúlt évek és évtizedek könnyfakasztó és meghökkentő Oscar-pillanatait.

Shake

Túlélte a mellrákot a világ legszebbje

Megjelent a People magazin idei “A világ 100 legszebb embere” nevű évről-évre visszatérő listája, amelyen az első helyet egy olyan színésznő szerezte meg, akinek nemrég mindkét mellét el kellett távolítani rák miatt.


A címlapról ajánljuk