Látványosabb teljes képernyős slideshow Flickr fotókból

Látványosabb teljes képernyős slideshow Flickr fotókból

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Korábban írtunk a PicLens alkalmazásról, amely tulajdonképpen egy...

Korábban írtunk a PicLens alkalmazásról, amely tulajdonképpen egy böngészőkbe beépülő plug-in (Safari, Firefox, Internet Explorer), és amelynek a segítségével teljes képernyőn, sőt, látványos 3D-s felületen kereshetünk a Flickr-en, a Google-ban és más oldalakon képek és videók után. De az embernek nem mindig van lehetősége feltelepíteni egy plug-int.

Az eredeti oldalon ilyen...

A Flickr is képes slideshow megjelenítésére és teljes képernyős képnézegetésre, ám egy weboldal segítségével látványosabb és kényelmesebb módon is tallózhatjuk kedvenc fotósaink munkáit, sőt, saját Flickr albumunkat is beépíthetjük weboldalunkba, látványos nézegetővel ellátva.

Csak a Flickr-es felhasználói névre van szükség

A Blow Up segítségével saját albumainkat vagy más felhasználókét is böngészhetjük teljes képernyőn, mindössze a Flickr-en használt felhasználónevet kell megadnunk hozzá az oldalon. Ezután a program betölti a képeket, és máris kényelmesen nézegethetjük őket a böngészőben, vagy egy jobb kattintás és a Full Screen menüpont választása után akár teljes képernyőn is.

Slideshow ablakban...

Slideshow teljes képernyőn

Bár látványos dolog mindez, önmagában ezzel még nem lenne annyira érdekes a Blow Up, ám a flash-alapú program letölthető és felhasználható saját weboldalunkhoz is, így elég látványos képgalériát eszkábálhatunk honlapunkra Flickr fotóinkból.

Hozzászólások