Mókás karácsonyi ketyerék

Mókás karácsonyi ketyerék

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Dora Links Doll segítségével csemetéink (jelen esetben lányaink) egyszerre tanulhatnak és szórakozhatnak.

 A Dora Links Doll segítségével csemetéink (jelen esetben lányaink) egyszerre tanulhatnak és szórakozhatnak. A babát USB-n keresztül csatlakoztatva a géphez, a csemete és Dora baba együtt fedezik fel az online világot, remek honlapokon és mini-alkalmazásokon keresztül.

Gyakorlatilag az első, és egyelőre egyetlen játék a világon, ami sikeresen összeköti a hagyományos értelemben vett babázást és az online világot. A Mattel remek játéka máris magasan vezeti a karácsonyi toplistákat. Ára hatvan dollár.

 

A B and W Zeppelin nagyon népszerű ajándék idén: tulajdonképpen egy óriási iPhone/iPod dokkolóról van szó, a zene szerelmesinek kötelező darab, több okból is. Egyrészt mivel nagyon igényes, kialakításának köszönhetően teljesen torzításmentes, kristálytiszta hangot kapunk meg elképesztő hangerő mellett is.

Másrészt nagyon menő a kinézete. Sajnos nem olcsó – a minőséget meg kell fizetni, a Zeppelin hatszáz dollárba kerül, ráadásul a formája miatt igen nehéz ráerőltetni a karácsonyi csomagolást. 
 
A GeekSquad USB drájv semmi extrát nem tud: 2 GB-ot tárolhatunk rajta, és USB2-es csatlakozású. Amitől nagyon népszerű az inkább a formája, illetve pontosabban a mérete: az USB kulcs pontosan akkora, mint egy lapos rágógumi. Kényelmesen elfér a zsebben, tenyérben vagy akár a pénztárcában is. Ára csak tizenöt dollár.   

Az Exovault azoknak való, akik életükben egyszer-kétszer már leejtették a telefonjukat (magyarul: mindenkinek). Ez a futurisztikus fém házikó máris nagyon népszerű: többféle színben és kivitelben kapható, sajnos egyelőre csak iPhone-hoz. Az anyaga alumínium és réz, és valóban masszív: akár el is dobhatjuk a telefont, akkor sem lesz rajta egyetlen karcolás sem. 

A Solio Magnesium azon geekeknek való, akik sokat bóklásznak a szabadban. E ketyere segítségével ugyanis bármikor rádobhatunk plusz 20 órányi üzemidőt kedvenc MP3-lejátszónkra, telefonunkra vagy éppen a magunkkal cipelt notebookra. Napenergiát használva tölti fel magát, így bárhol és bármikor használható. Elképesztően masszív, lehet dobálni, pocsolyába ejteni, rátaposhatunk vagy leejthetjük: a Solion mindent kibír, így sosem maradunk áram nélkül. 

És végül egy termék, ami a legtöbb online boltban máris elfogyott: az USB-s karácsonyfa.  

Túl sokat nem tud: bedugjuk a gépbe és világít. Cserébe viszont nem kell feldíszíteni (mivel már fel van), és természetesen a környezetet is védtük, hiszen a fa műanyagból készült. Ez a megállapítás persze sántít kicsit, hiszen a műanyag, miután a szeméttelepre kerül, sokkal jobban szennyezi a környezetet, mint a természetes fa… de legalább nem vágtunk ki semmit! 

Hozzászólások