Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#étkezés

gyézsé hvg360

Hasbeszélő: Francia konyha és némi didergés a Vízivárosban

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Vízivárosban hárítottuk a karácsonyt.

Proktis-M

A sok ülés nem tesz jót az aranyérnek, pláne nem az ünnepek idején

A karácsonyról általában senkinek sem az aranyér jut először az eszébe, noha ilyenkor fokozottan érdemes figyelnünk az egészségünkre. A december az ünnepi készülődésről és a rengeteg finomságról szól, ami megterhelheti a szervezetünket, ráadásul annál, aki ülőmunkát végez, és esetleg az ünnepek alatt sem tud pihenni, tovább nőhet az aranyér kockázata. A lényeg a kiegyensúlyozott táplálkozás és a testmozgás.

gyézsé hvg360

Hasbeszélő: Különös uzsonna a Tabánban egy rekedt kakassal

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Tabánban, az Attila úton.

HVG360 hvg360

Hasbeszélő: Hétköznapi dolce vita egy szicíliai bisztróban, Budán

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Máriaremetén jártunk, "az olasznál".

gyézsé hvg360

Hasbeszélő: Modern magyaros fogások egy régi-új klasszikus helyen, a Stefánián

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Zuglóban, a Szaletlyben jártunk.

gyézsé hvg360

Hasbeszélő: Egy Hely, igen, nagybetűs, a Vízivárosban, a Vár alatt

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Vízivárosban jártunk, a Vár alján.

hvg.hu Élet+Stílus

Kösz, jól #2: "A baktériumainkat etetjük és ők etetnek minket"

Mi az a mikrobiom és mi a kapcsolata az egészségünkkel? Miért kell ezzel foglalkozni? Miért jó ötlet a koplalás és miért kulcsélelmiszer a nyers zöldség? Legyen-e dietetikusunk? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal és Dr. Tkacsik Márta elméleti matematikussal, a Patikakert Ökogazdaság alapítójával.

gyézsé hvg360

Hasbeszélő: Egy szelet Balkán az Újlipótban

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen az újlipótvárosi Hollán Ernő utcában.

gyézsé hvg360

Hasbeszélő: A tökéletes gasztroélmény Tihanyban

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Hotel Tihanyi Yacht Club kikötőjében jártunk.

HVG Könyvek HVG Könyvek

Milyen lesz a jövő étrendje?

A Holnap című könyvben 13 kutató vázolja fel a trendeket, és 13 pszichológus szakember járja körül, hogyan tudunk mi magunk felkészülni a közelgő változásokra, és milyen készségekre neveljük gyermekeinket. Az alábbiak ebből a kötetből közlünk egy szerkesztett részletet a jövő étrendjével kapcsolatban Antal Emese dietetikus, szociológus tollából.

gyézsé hvg360

Hasbeszélő: Hatalmas adagok egy óbudai kockás terítőn

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Óbudán, a Szőlő utcában jártunk.

1 2 3 4 5 6 7
11
Veszprém belvárosában mutogatta a nemi szervét egy férfi

Veszprém belvárosában mutogatta a nemi szervét egy férfi

Elítélték az oroszok Mariupol védőit – fotók

Elítélték az oroszok Mariupol védőit – fotók

Orbán felkérte Gáspár Győzőt, hogy segítsen neki eldönteni, melyik zebrát fogadja örökbe

Orbán felkérte Gáspár Győzőt, hogy segítsen neki eldönteni, melyik zebrát fogadja örökbe

Államosítást, káoszt vagy jobb szolgáltatást jelent, hogy minden szakrendelőbe lehet időpontot kérni?

Államosítást, káoszt vagy jobb szolgáltatást jelent, hogy minden szakrendelőbe lehet időpontot kérni?

Kerkez Milos a legnevesebb amerikai sportlapnak árulta el, mi a titka a sikerének

Kerkez Milos a legnevesebb amerikai sportlapnak árulta el, mi a titka a sikerének

A tenyerükön hordja őket az ország, miért foglalkozik akkor Rossi után már Szoboszlai is az állítólagos ellendrukkerekkel?

A tenyerükön hordja őket az ország, miért foglalkozik akkor Rossi után már Szoboszlai is az állítólagos ellendrukkerekkel?

A kvantumpontok a televíziók új evolúciós lépcsője

A kvantumpontok a televíziók új evolúciós lépcsője

620 millió forintot kérnek ezért a régi sirályszárnyas Mercedesért

620 millió forintot kérnek ezért a régi sirályszárnyas Mercedesért

Génmódosított sertésmájat kapott egy kínai férfi

Génmódosított sertésmájat kapott egy kínai férfi

A címlapról ajánljuk