MTI Világ

Titkos adatgyűjtés: WP: több civilt hallgattak le, mint célszemélyt

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) jóval több egyszerű amerikai vagy az Egyesült Államokban tartózkodó külföldi internethasználó kommunikációját "fogta el" 2009 és 2012 között, mint törvényesen engedélyezett külföldi célszemélyét - írta szombati számában a The Washington Post című lap.

Világ

A káosz növekedése várható Afganisztánban

Egy új amerikai hírszerzői értékelés azt jósolja, hogy az afganisztáni háborúban az elmúlt három évben elért sikerek 2017-re jelentős mértékben visszájukra fordulnak, még ha 2014 után maradnak ott is kis létszámban amerikai katonák.

MTI / hvg.hu Plázs

Megint a romkocsmák - Budapestről ír a Washington Post

"A romkocsmák a bár jellegzetesen magyar fajtái, amelyek alig több mint egy évtizede kezdtek megnyílni az elhagyatott épületekben vagy otthonokban" - írta a The Washington Post vasárnapi utazási mellékletében megjelent budapesti úti beszámolójában Kate Silver.

MTI Világ

Újabb meglepő ajánlatot tett az iráni elnök

Irán kész közvetítői szerepet vállalni a szíriai polgárháborúban az Aszad-rezsim és az ellenzék között – állította Haszan Róháni iráni államfő a The Washington Postban helyi idő szerint csütörtök este megjelent írásában.

MTI Világ

Nukleáris programjukkal is elszámoltatnák Obamáék Aszadékat

Az amerikai kormány felszólította Szíriát, hogy tisztázza a múltban folytatott nukleáris programjának célját és tegye a nemzetközi ellenőrök számára hozzáférhetővé annak objektumait – írta pénteki számában a The Washington Post.

MTI Shake

A magyarok viszik a prímet a zárás utáni örömzenélésben is

A Smithsonian Folklife Festival előadóinak zárás utáni, a maguk mulattatására rendezett - és a többségben lévő magyarok által meghatározott - örömzenéléséről közölt beszámolót szombaton kulturális laprészének címlapján a The Washington Post.

MTI Világ

A Washington Postért is fizetni kell majd a neten

A The Washington Post című amerikai napilap is megkezdi június 12-től fokozatosan az átállást az előfizetéses internetes tartalomszolgáltatásra, minimum 9 dollár 99 cent megfizetésére kötelezve azokat az olvasóit, aki havonta több mint 20 cikket kívánnak elolvasni asztali vagy mobil számítógépeiken.

1 2 3

A címlapról ajánljuk