Ha csak 5 perce van, ezeket a játékokat töltse le a telefonjára

Ha csak 5 perce van, ezeket a játékokat töltse le a telefonjára

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Akár új mobil volt a fa alatt, akár a régivel szeretne egy kicsit kikapcsolódni, biztosak vagyunk benne, hogy az év terméséből szemezgető összeállításunkból több játékkal is jót fog szórakozni. Egy dologra azért vigyázzon: saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy némelyik játék nagyon addiktív. Tényleg.

Aki már végigment a tavalyi év legjobb telefonos játékainak listáján, de úgy érzi, hogy az idén megjelent játékok terén van még pótolnivalója, annak van egy jó hírünk: az idei termésből is kiválogattuk azokat a darabokat, melyekkel egy 5 perces várakozás vagy egy egész órányi szabadidő is remekül eltölthető.

A Hearthstone az egyik legjobb ingyenes kártyajáték, ami a telefonjára kerülhet (Android, iPhone)

A következő napokban a szokásosnál több idő lesz a kikapcsolódásra. Ehhez ajánlunk egy fantasy környezetben játszódó, jól sikerült és nem mellesleg akár teljesen ingyenesen is játszható kártyajátékot.

Az új okostelefonokon is játszható a nagy klasszikus, nokiás Kígyó (Android, iPhone, Windows Phone)

Milliókat hozott lázba annak idején a Nokia telefonokra készült kígyós játék, ami eredeti hangulatban, de modernizált környezetben játszható az okostelefonokon is.

Vigyázz csirke, jön a vonat (Android, iPhone)

Ha iPhone-os ismerőse tavaly karácsonykor túl sokat játszott a mobiljával, akkor valószínűleg a Crossy Roadot nyüstölte. 2014 egyik legjobb mobiljátékát most már az androidosok is ingyen kipróbálhatják.

Végre letöltheti telefonjára az új Mortal Kombat játékot (Android, iPhone)

Most már Magyarországon is letölthető a Mortal Kombat X ingyenes mobilos változata.

A legjobb telefonos focis játékot keresi? Itt megtalálja (Android, iPhone)

Vannak még jó mobilos focis játékok, de a Soccer Starsra talán még Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is csettintene. Mi viszont biztosan, ez eddig a legszórakoztatóbb.

©

Ki tudja rakni? Ingyen játszhat telefonján a Rubik-kockával (Android, iPhone, Windows Phone)

Nem ugyanaz az érzés, mintha igazit forgatna a kezében, de ez az ingyen letölthető alkalmazás mégis jól jön, ha Rubik-kockával akar játszani.

Ez az izgalmas játék új értelmet ad a házisárkány szónak (Android, iPhone)

Egy feldühödött nő karddal a kezében egy sárkányon közlekedve gyűjt pénzt és áll bosszút az őt cserben hagyó lovag seregén. A Dragon Hills játéknak nem csak az alaptörténete, de a kivitelezése is remekül sikerült.

Felkészítené a gyereket a jövő legfontosabb szakmájára? Adja neki ezt a játékot (Android, iPhone, Kindle Fire)

Már ma is az egyik legkeresettebb szakma a programozó, az ehhez szükséges gondolkodás pedig a jövő legfontosabb képessége lehet. A gyerekeknél ezt alapozza meg könnyedén ez az ingyenes játék, amit a szülőknek kifejezetten ajánlott letölteni és odaadni gyermeküknek.

Kicsit ijesztő, nagyon izgalmas játék a mobiljára (Android, iPhone)

Mit szólna, ha bekerülne egy sötét labirintusba, ahol csak a visszaverődő hangokból tudna tájékozódni, ráadásul halálosztó lényeket kellene átvernie? Ugye, ijesztően hangzik? Ezzel a játékkal megkapja az élményt.

Androidra is letölthető 2014 egyik sikerjátéka (Android, iPhone)

A futurisztikus környezetet és izgalmat kínáló FOTONICA tavaly az iPhone-osok nagy kedvence volt. A játék idén Androidra is letölthetővé vált.

Ezzel a játékkal a forgalmi káosz is szórakoztató (Android, iPhone)

Az egyik legfurább, mégis az egyik legjobb időtöltést kínáló autós játék a Does not Commute. A forgalomban pár kör után teljes a káosz, ráadásul az idővel is versenyt kell futnunk.

Érdemes letölteni az egyik legszebb mobiljátékot (Android, iPhone, Kindle, Windows Phone)

Minden idők egyik legszebb és legjövedelmezőbb mobiljátéka, a Monument Valley kiegészítője ingyenessé vált mindenki számára.

Ha van pár szabad perce, ez a puzzle remek szórakozás lesz (Android, iPhone)

Ezt a nem mindennapi és ingyenes puzzle játékot alig lehet letenni, hiszen amennyire egyszerű a játékmenete, annyira magával ragadó.

Még jobb, mint az eredeti: megérkezett az Angry Birds 2. (Android, iPhone)

Bár a mérges madarak már a legkülönfélébb változatban megjelentek, most van itt az „igazi” folytatás, az Angry Birds 2.

©

Megérkezett: ingyen letöltheti az új Need for Speed játékot (Android, iPhone)

Elég látványos lett a leghíresebb autós játék legújabb kiadása, a Need for Speed No Limits, így igazi örömhír, hogy ingyen be lehet szerezni.

Töltse le gyorsan: izgalmas, ingyenes Star Wars-játék a telefonjára (Android, iPhone)

A Star Wars-őrületet lovagolja meg az Electronic Arts izgalmas mobiljátéka, melyben hatvannál is több karakter gyűjthetünk össze a Star Wars-univerzumból, akár olyanokat is, mint Darth Vader, Han Solo, Luke Skywalker vagy Boba Fett.

Jó ötlet: magyar játék ötvözi a puzzle-t, a Tetrist és a híres festményeket (Android, iPhone)

Ez a magyar játék remek szórakozást jelent már azoknak is, akik a puzzle, a Tetris és a festészet hármasából legalább az egyiket szeretik. A festményeket puzzle-szerűen kell összeállítani, de úgy, hogy a Tetrisből ismert formában érkeznek az alkotások részletei, amelyeket jó helyre kell tenni.

Ha máskor is tudni szeretne a jó telefonos játékokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások