Bogár Zsolt - Simon Andrea Itthon

Gyárfásnak mennie kell?

Az egykori erőszakos nemi közösülés miatt lemondásra kényszerült Kiss László távozásával fontos katonát veszített Gyárfás Tamás. Kérdés, nem az úszószövetségi elnök menesztése volt-e eleve a cél.

HVG Itthon

Gyárfás Tamásnak mennie kell?

Puccskísérlet készül Gyárfás Tamás ellen az úszószövetségben – értesült a HVG, amely cikkében a „nagy túlélő” esélyeit is latolgatja.

MTI Itthon

TF a kórház helyén

A kormány döntése alapján több mint százezer négyzetméteres területen épülhet meg Budapesten a Testnevelési Egyetem új kampusza, amely 2018 szeptemberére készülhet el.

MTI / hvg.hu Itthon

Máris kinevezték államtitkárrá az egykori Playboy-modellt és úszót

Szabó Tünde, a Magyar Úszó Szövetség alelnöke vette át a sportállamtitkári posztot a honvédelmi miniszterré kinevezett Simicskó Istvántól. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pénteki közleménye szerint Balog Zoltán miniszter a 41 éves sportjogászt kérte fel sportért felelős államtitkárnak, aki a felkérést elfogadta.

hvg.hu Itthon

Egykori Playboy-modell lehet az új sportügyi államtitkár

Sporteredményei mellett egy fotósorozat miatt is sokaknak ismerős lehet Szabó Tünde, aki Simicskó Istvánt váltja a sportállamtitkári poszton. Az egykori válogatott úszó, hátúszásban ezüstérmes olimpikon 2003 márciusában a Playboy címlapján szerepelt.

1 2

A címlapról ajánljuk